Oförståbart

Jag kan inte förstå hur allt har blivit som det är, jag har vänner som tycker om mig för att jag är jag och som faktiskt lyssnar på mig. Men ändå är jag hur kass som hels och bara skiter i mina gamla vänner. Varför gör jag så ? Och jag vet att jag kommer att förtsätta så, behändla folk på ett sätt som dom inte förtjänar. Jag menar, folk som jag pratade med och träffade i stort sett varje dag när jag gick på högstadiet pratar jag inte med alls längre, typ, om vi inte skulle råka stöta ihop på stan, och nu gör jag det igen, folk jag träffade i stort sett varje dag på gymnasiet pratar jag bara med om jag träffar dom på stan eller bussen eller liknande. JAG KÄNNER MIG SÅ JÄVLA ELAK !

Helt ärligt så anser jag att jag inte förtjänar att ha vissa vänner, eller att ha haft vissa vänner, eftersom jag skiter totalt i dom nu för tiden, och vad gör jag ?
Jo, jag skaffar nya vänner, för alla mina gick ut nu, och jag kommer typ vara ensam nästa år, så jag skaffar nya vänner.
DET ÄR HELT JÄVLA SINNESSJUKT ! VAD HÅLLER JAG PÅ MED !?
Dom har redan sina vänner, och vad gör jag ? Jo, jag "stjäl" dom från deras vänner för att umgås med dom i typ ett år och sedan lämna dom ensamma !? Är det vedrkligen så det skall vara ?

Jag måste bättra mig, jag måste hålla kontakten med folk, jag kan inte låta migsjälv byta ut vänner hur som helst, bara för att jag kan.

Dagar

Måndag
Jag åkte till stan och träffade Skalben, hon hade blivit fruktansvärt brun... Vi åkte och badade med hennes mamma och Olle.
Och JAG badade, sådant händer liksom inte. Sedan åkte vi till hennes häster och på kvällen hade vi fetto-kväll med chips och dip och såg på Tsatsiki. Jag och Skalben alltså, inte hästarna.

Tisdag
Jag förflyttade mig till mitt Djur efter att ha varit på arbetsförmedlingen.
På kvällen åt jag massa chips och godis och jag och Djur såg på Bröderna Lejonhjärta.

Onsdag
Chillade hos Djur och träffade Skalis vid typ två (?) och vi mötte också en Jennifer.
Jag drack måltidsersättning, Skalis åt mat från pita och Jennifer satt med oss.
Sedan tog jag och Skalis oss hem till henne och Jennifer hem till sig.
Jag och skalis gjorde oss iordning och var helt galna till ganska dålig musik, fast pepp !
Sedan kom Tiger, han kunde inte få upp sin ytterdörr.
Vid sju drog vi oss mot stan för att förfesta i museeparken med glada folk och där stannade vi till ungefär tio.
Vid tio drog vi oss mot Trägårn för att dricka billig alkohol (onsdagar är min grej) och bara ha kul.
Det kom en lesbian och stötte på mig, men roligast var nog han som jag pratade med senare på kvällen...

Han: Jag såg dig på stan förut, och jag tyckte att du va så himla snygg !
Jag: Jaha, okej...
Han: Har du pojkvän ?
Jag: Ja...
Han: jag känner mig så ensam... *låter väldigt ledsen*
Jag: *suck* Det går över *happyface*

Hahaha, så intressant, jag menar, jag tänker inte trösta random människa liksom !!!!!

Vid två drog jag, Skalis och Tiger oss mot skogslyckan, det som drog oss hela vägen var nog längtan efter dom omtalade popcornen... Hmm...

Torsdag
Vaknade hos Skalis efter att ha somnat halv sex medan som andra däckat mycket tidigare.
Vi åt popcorn och jag fick en macka, som jag inte visste om den var god eller inte, efter att ha funderat och planerat ganska länge så bestämmde vi oss för att åka och bada, så vi packade in oss i bilen och åkte till stan för att jag och Skalis skulle köpa mat på pita, därefter åkte vi hem till Tiger som fortfarande inte kunde få upp dörren.
Efter en stunds vila och jag och Skalis hade suttit på Tigers gräsmatta och ätit våran mat så åkte vi och badade...
Jag låtsades att jag var en manet och Skalis betedde sig som en fisk så fort hon kommit i vattnet.
Efter en stunds lufttorkande på land så tänkte vi gå i vattnet igen men jag och Tiger tyckte att det var kallt så det vara bara Skalis som återvände till sitt sanna hem, vattnet.
Efter detta så åkte vi hem till Tiger igen, och vi köpte med oss mariekex, apelsinsaft och winerbröd, galet. Denna gången kom Tiger in eftersom han pappa var hemma.
Efet att Tiger ätit och vi fikat och dött av mariekex och apelsinsaft så ville Skalis gå och gunga, så det gjorde vi, och när vo återvände hem till Tiger så var dörren låst ! Dett aresulterade i att Tiger klättrade in genom ett fönster som han lyckades öppna från utsidan.
Efeter detta blev jag avsläppt hos mitt Djur, jag plattade håret och var snart igång och vi gav oss ut på stan, eftersom alla affärer hade öppet till tio. Inte helt oväntat så träffade vi Skalis och Tiger och anslöt oss givetvis till dom.

Jag köpte en bikiniöverdel (eftersom jag tidigare har lånat en av Skalis) och så fick jag en giraff-kondom av Djur, så nu kommer jag att vara glad resten av veckan.
Efter detta äventyr så skulle folk dricka kaffe. Galet. Och senare när jag och Djur gått hem till honom så såg vi på en failversion av Peter Pan där Kapen Krok har fittmun. Det är sådant som roar mig.

Imorgon
Så skall jag gå upp vid åtta för att jag ska åka till stallet vid nio, och sedan ska jag bara hem !

RSS 2.0