Halvtaskigt.

Ja, det skulle man kunna säga, idag har jag varit på släktmiddag och insett att jag bara visste vilka hälften äv människorna där var, däremot fanns det en väldigt mjuk hund och massa kakor, och det är ju bra.

Igår såg jag och Djuret på film och jag var nyttig och åt frukt istället för chips, hur nyttig jag EGENTLIGEN är behöver jag ju inte säga...

Hur som helst så är detta skittråkigt...



I alla fall så är detta en väldigt hungrig häst, japp...



Och när jag ändå är inne på hungriga hästar så varför inte...

Pånit

Idag har jag varit hos Djur, han luktade lite kräks <3 (ja, det heter kräks)

I alla fall, jag blir så trött på människor som tror att dom kan göra PRECIS vad dom vill.
När jag skulle till bussen förut så gick det tre killar bakom mig, jag hör hur en av dom säger "hon där framme, hon vill bara ha kuk"  Då jag var den enda bruden där så antog jag att det var mig han menade.
VAD FAN GER HONOM RÄTT ATT KLÄCKA UR SIG DET !? 
Anser han sig ha rätt att kläcka ur sig det för att jag har kort kjol på mig ? Eller vad är grejen, jag menar, hur många brudar nu för tiden finns det inte som visar lite för mycket lite här och där för att dom har förlite kläder på sig ? Ganska många, men för att jag har svart hår så får man tydligen säga vad man vill om mig. Dö.

I alla fall, idag har jag passat Bror hos Skal, sedan satt vi hos henne och jag kollade på kaniner, sedan åkte vi till skolan..  Där jag sjukanmälde mig, hmm...  Sedan köpte vi MER och satt och typ..  Satt..  Sedan köpte jag ASDYRA halstabletter sedan åkte Skal.


Jag är trött på dethär, nu ska jag helt enkelt klaga...
jag har:
Någon läskig grej med klet i
Är snorig
Ont i halsen
Hostar
Nyser
Mår illa
Huvudvärk
Feber
Skoskav
Blåsor på tungan
Ont lite överallt


Pah, jag har i alla fall bröd nu.


Och mitt i allt klagande så bjuder jag på en gammal skabb-bild...

RSS 2.0