ÄNTLIGEN

Jag är äntligen klar med alla naturkunskapsuppgifterna, det är grymt skönt.
Imorgon skall jag ha på mig min gråa tröja som jag inte har haft på hur länge som helst, jag förstår inte varför för den är hur mysig som helst också.

Nu skall jag ägna mig åt något så trevligt som att ligga i min säng och vänta på att inte kunna somna. Duktigt.

Förövrigt tyckte Bosse att frågorna jag svarade på var meningslösa, för han har aldrig behövt kunna något sådant i hela sitt liv. Kalas !

Lättad

Nu har jag bara 29 naturfrågor kvar, men dom är verkligen CEPE svåra.
Just nu äter jag i alla fall varmakoppen med vispad grädde, och det är kärlek...  Och middag, jag hade hoppats att få middag hemma för en gångs skull, men det var tydligen för mycket begärt...

I alla fall, på lördag är det bal och på söndag åker jag till göteborg och hälsar på Per-Allan.
Han är nog den sötaste släktingen jag har, förutom migsjälv då.

Kvällen till ära är jag även korthårig, men misströsta ej ! Jag kommer vara det imorgon också.

Jag orkar inte plugga mer, men jag måste verkligen, i alla fall 15 frågor till, minst.
Men nu skall jag röka och ta reda på varför det är så jävla varmt.

Jobbigt och sådant

Nu har jag gjort engelskan, och 44 av 98 naturkunskapsfrågor. Jag är ganska stolt, jag skall fortsätta med naturen imorgon, eller senare, jag vet inte, jag får se om jag kan sova.

Jag har också beställt två biljetter till W.A.S.P som jag och Emmet skall se i november, jag beställde två biljetter för att vi ska ha varsin, det var smart tyckte jag, så 4 november kommer vara en bra dag, ohja.

Dagen till ära så har min middag varit negerbolls gegga och en macka, vilket är det enda jag ätit idag förutom två klubbor... Jag är så nyttig.

På lördag är det bal och sådant och jag har allt jag behöver, fast tydligen funkar inte bilen riktigt, men Bosse skall hjälpa till att laga den i veckan, det är förövrigt det han har gjort hela dagen, lagat bensingrejjer och grejjer, så nu är det bara generatorn eller vad det nu är som skall lagas och dom skall tydligen köpa delar nu i veckan.

Snart tar jag studenten också, det är ju lite trevligt, jävlar vad intressant den dagen kommer vara, men det jag ser mest fram emot är nog att jag, Djurix, mor och far skall fika ute, med filt och hund och hela köret...  Om det inte regnar förstås, då skall vi till någon trevlig restaurang eller fika inomhus någonstans. Fast lite knäpp känner jag mig, alla andra ser fram emot att sluta skolan och supa och inte minnas något alls, men jag skall fika med mina föräldrar...  Jag kanske inte tycker att der är lika pepp för att jag skall tillbaka till samma gamla skola efter sommaren...

Sommaren är i alla fall bra, jag har två jobb, tre om man räknar med att jag skall hjälpa Skalis lite och det är ju trevligt, jag skall vara städerska, och så skall jag bygga garage, lagom trevligt, faktiskt ganska trevligt om man tänker efter, och så är det ju metaltown i sommar också, då skall jag leka med Beppe och Johan och kanske med Sofie också, det är trevligt. Det blir nog en bra sommar i alla fall. Och så hoppas jag att många människor skall fika i solen, för det är trevligt.

Pisshelvete

Bara för att jag har sjukt mycket att göra ändå denna veckan så har typ ALLA mina lärare bestämmt sig för att jag måste göra eller göra om typ tusen saker... Här går man från en grej att göra till att ha 5 saker att göra.
JAG ORKAR INTE !

Det "positiva" är att jag "bara" skall se över och komplettera två saker.
Två grejer är i religion och så har jag typ 70 frågor att svara på i naturkunskap.
Låter inte så mycket kanske, men engelskan skall in idag, och jag är inte ens hemma, naturen skall in på tisdag och religonen skall väl in på torsdag.

Vart skall den tiden komma ifrån ?
Jag har idag och imorgon på mig typ, för resten av dagarna har jag massa annat att göra.
HUR I HELVETE TÄNKER DOM ?

Trerätters



Iodag har jmag ätit en trerätters middag bestående av chips, muffins och apelsinsaft.
Jag har också pluggat, jag har skrivit en uppsats om Romeo och äjulia och snart skall jag göra klart mitt broderi, och sedan har jag bara naturen kvar, och den skall inte vara klar förens på tisdag, helt underbart ! Jag kan ta det lugnt i helgen ! jag menar, naturen är bara att svara på typ 70 frågor, nu lät jag som någon överseriös brud som går på typ..  Agneberg. Men det är jag inte, men 70 frågor som hemuppgift är bättre än 4 prov, sådetså.
Förövrigt så pluggade jag igår, och idag, typ vad händer ? Jag gör liksom inte sådant. Det är fel.

Jag tror att det gick bra på ekologiprovet förut idag, jag hoppas att jag blev godkännd i alla fall, annars är det ju lite surt.

Jag funderar lite på vart min mor är, jag borde ring henne och fråga, och så saknar jag lilla hunden, han borde komma hem snart.

Idag har jag köpt nya lösögonfransar för hela...  60 kronor tror jag att det var. Och så köpte jag det som jag skall hänga på M:et på studenten, jag är så hurtig.

Nä, nu skall jag gå och sy så att jag kan visa det imogon så att jag får betyg på det så att jag får typ..  VG i textil :D

Det hade vart rätt om det varit riktigt



Idag har jag och Djurix bakat, det var mysigt och sådant.
Sedan somnade jag, som vanligt.

Jag såg en jättesöt pojke på bussen, fast han var runt 20 antagligen, men söt ändå, vi fick ögonkontakt och grejer.
Ragga på bussar är nog min nya grej.

När jag kom hem så fick jag pengar av Bosse, hela 1000 kronor, fast jag ska spara hälften till dystra tider.
Sedan ringde jag M.et och sånt, sedan fittade jag sönder på att Trädgårn skall ha biljetter på studenten, jag tänker  inte gå dit. Jag orkar inte fler biljetter nu, jag har redan tre att hålla ordnig på.

I alla fall så har jag skrivit min engelska bokrecension nu, jag srev om The Dirt, så nu har jag varit duktig, därför skall jag snart sätta mig i in säng och festa loss på apelsinsaft, som faktiskt är lite kalas, fast hallonsaft är bättre, jag tänkte sno en muffins som min mamma bakat också, även fast dom ser sjukt läskiga ut.
Dessutom har Bosse ätit upp min middag xD


Bosse-Bosse <3



Bosse ringde mig igår och informerade om att han vunnit 110 000 kronor, och därmed firade lite, han lät ganska full när jag pratade med honom.
Idag när jag kom hem så satt han i soffan och var bakis och besviken, under alkoholens inflytande hade han räknat fel, han hade "bara" vunnit 20 000 kronor.  Grattis Bosse, vad har vi lärt oss ? Jo, att alkohol, miniräknare och lotto-vinster inte går ihop.
Men jag tycker om min pappa ändå :)

I övrigt så har jag bara tyckt synd om migsjälv hela helgen, mest för att mitt öga gjort sjukt ont, men så fort jag kom hem så slutade det att göra ont, sjukt irriterande.

Jag har upptäckt att min stol är skojig och att man kan åka upp och ner i den, trevligare än så kan det knappast bli.
Sörens sår läker massa bra fast nu börjar hon bli förkyld eller något för det rinner snor från hennes nos.

Och så sitter man där med ett rör på huvudet...



Jag tycker om igelkottar, ganska mycket.

Mindre verklighetstrogen



Jag är helt enkelt mindre verklighetstrogen.
Jag är fake, det enda som är riktigt på mig är mina naglar och mina tuttar typ...
Jag har löshår, helst mycket, men det är inte alltid ekonomin tillåter detta, inte så ofta faktiskt, men det mesta av mitt hår är löshår ändå, och sedan detta andra, jag har lösögonfransar, visserligen inte så ofta, men jag har det och jag andvänder dom.

Resten som är fake då ?
Ja, jag färgar håret förmycket, man skulle kunna säga att jag döljer min riktiga hårfärg, som jag inte ens vet vilken det är, men råttfärgat med inslag av grått antar jag.
Jag ärdrar stora delar av mitt ansikte med alldeles förmycket smink, jag känner inte ens igen migsjälv utan smink typ.
Hur mycket smink andvänder jag dagligen då ?
Ptja, idag tillexempel, 3 olika ögoskuggor, svart kajal, brun kajal, eyeliner, mascara, foundation, försvarets hudsalva, puder och dom jävla ögonfransarna...  Haha, jag roas av hur mycket den korta listan kan verkaz så mycket när amn sitter och gör sig iordning, och hur man förvandlar vraket som satt framför spegeln till något respektabelt som dom trevliga alkisarna på kampenhof ger komplimanger vid 7 tiden på kvällen...

Nu är mitt problrm hur jag ska kunna vara naturlit fake resten av mitt liv, eftersom min ekonomi inte riktigt gillar detta.
Visst, HM's foundatio kostar bara 50 kronor, och kajal på coop kostara bara en tjuga, men tillsammans blir det 70 kronor.
Och det plus:
Mascara 150:-
Lösögonfransar 70:-
Eyeliner 70:-
Brun kajal 50:-
3 ögonskuggor á 60:-/st

Blir sammanlagt 470 kronor, och det är ganska mycket när man förväntas leva på 500 i månaden, det enda positiva är att allt inte tar slut på samma gång så att man kan sprida ut inköpen över året.

Gah, jag blir deprimerad när jag tänker på det...
Man kanske skulle bli något natur-skogen-små-fåglar-och-djur-freak som inte bryr sig om smink istället...

Snabeln i brevlådan




Och så sitter man här och gör ingenting fast man borde göra tusen andra saker, men ibland vill man bara inte.
I alal fall, ibland när man tycker om någonting så kan man få dendär kanslan av att man bara vill lägga sig ner och sprattla som en yster igelkott, inget illa med det, men det skulle ju se rätt dumt ut.

Sören blev i alla fall biten utav en orm för ett tag sedan, hon mår bra nu och pysslar nu mera om såret helt på egen hand, hon är en så duktig liten katt som mana bara tycker om för att hon finns.

Nu till mindre viktiga saker, om ungefär 3 veckor tar jag studenten, det är ju trevligt, jag har GODKÄNNT i idrott och det är ju ännu trevligare.

Och pånin är så tjock att det är stor risk att den får fång, mindre trevligt, påni måste motionera och gå ner i vikt, haha.
Men vem bryr sig egentligen, liksom, hur skulle någon kunna bry sig när ingen ens läser vad jag skriver...
Meningslöst.


Ulf i fårakläder



Jag vet inte om jag gillar bloggar, jag är lite emot det, men jag provar och ser vad som händer.
Min uppfattning om dom är att det ändå inte är någon som läser dem, men som sagt, jag provar och ser vad som händer...

RSS 2.0