Fredag

Nu har jag varit uppe sedan strax över sju, jag har burit upp disk och upptäckt att diskamsinen inte hade diskat rent det jag försökte diska igår, så jag startade den igen, och det blev inte rent då heller, så jag ringde Jeanette och hon kom på varför det inte blivt rent, det var en skål som hängde ner så att vattnet inte blev runtsprutat.. Typ bra, så nu har jag startat den för tredje gången. Jag har varit ute med hunden och gått i typ tjugo minuter med, inte så långt, men i det här vädret vill man inte gå längre, sedan fick han frukost, och jag åt upp ett paket skinka, det var helt okej. Och så har jag dammsugit, båda mina rum och mattan i hallen. Jag dammsög hela spisen och diskbänken med, för jag orkade inte torka av där. Jag är klar med all typ en halvtimme tidigare än jag hade räknat med, duschat har jag med gjort för det orkade jag inte göra igår. Nu ska jag strax klä på mig och sminka mig, jag känner mig så ordentlig idag, typ vad hände ? Jaja, vid halv ett kommer Jeanette hem och vid ett hade jag tänkt åka, först ska jag till torp och köpa ny foundation för den jag köpte i söndags var för mörk så om man inte är jätte nogrann så får man mörka fläckar i ansiktet, inte så kul, men den blir nog lagom till sommarn så helt bortkastade pengar var det ju ändå inte.  Sedan ska jag i alla fall åka vidare mot stan och hälsa på Skal en sväng och se vad vi kan få för oss att hitta på, det kan bli spännande, eller så kommer vi sitta i hennes soffa och bara göra typ ingenting, men det är helt okej, för man är i alla fall inte själv och Skal är trevlig att vara med, jag gillar Skal.
Jaja, nu är jag jättekissenödig !!

Stört

Jag har fortfarande inte gjort något av det jag skulle... Alltså får jag vara väldigt hurtig imorgon, fast ja. Jag ska ju faktiskt upp vid 7 och gå ut med hunden, men jag har bara fram till ett på mig att hinna allt, så jag får helt enkelt försöka göra lite grejer ikväll ändå. Smart som jag är så ställde jag mig och gjorde muffins när jag hade massa saker att göra, när dom var klara så la jag ner dom i två burkar, en som Bosse ska ha med sig till jobbet imorgon och en som bara ska stå i köket typ... Jag smakade inte ens på dom, typ, vad var det då för mening med att jag ens gjorde dom ? Jaja, det kanske är bra, eller något... Det bästa var nog ändå när jag skulle starta diskmaskinen och insåg att jag inte vet hur man gör, så jag bad Bosse göra det, men han visste inte heller hur man gör, så det vara bara att ringa Jeanette så hon kunde förklara hur man gjorde... Så nu vet jag hur man gör ! Så jag slipper diska för hand imorgon som jag egentligen hade tänkt göra, jag kan ju faktiskt börja bära upp disk nu kom jag på... Det bästa är att typ all min disk är glas, typ... Jag dricker bara massa saker, eller vad är grejen ? Hmm... Jag släpper grejen med att plugga helt just nu, jag orkar inte, jag försökte faktiskt förut, men jag bröt ihop, och just nu känner jag att det ganska snart kommer bli som förra året, när jag pluggade olika grejer varje dag i typ en vecka, alltså verkligen pluggade i ungefär fem timmar varje dag, jag gjorde inget annat är att vara i skolan, plugga och sova, jag åt nästan inte ens, eftersom jag inte kan äta tidigt på morgonen, skolmaten är vidrig och när jag kom hem så hann jag typ inte, det var verkligen galet, typ, heja skolmat föresten, den är verkligen vidrig. När jag väl tycker at det är något som går att äta så tål jag det inte, och om jag skulle anmäla så att jag får mat jag tål (som ser ännu vidirigare ut) så måste jag gå dit varje dag och äta den, eller i alla fall plocka upp den ur lådgrejen och sedan slänga den själv istället för att mattanterna slänger den, typ, hur onödigt är inte det ? Enda anledningen är att om man har specialmat och inte är där och "äter" den på två dagar så gör dom ingen åt en. Bra grej för mig och så, jag kan vara i skolan i typ en månad, men jag är kanske bara i matsalen och faktiskt äter typ.. Tre-fyra gånger... Det beror på om jag hittar någon jag känner som jag kan äta med, jag tänker liksom inte sitta där själv, och jag tänker definitivt inte göra det när allt bara är vidirigt ändå. Åh. Idiotiskt. Jag hatar verkligen skolan.

Torsdag.

Idag skulle jag ha gjort jättemycket, pluggat, städat och diskat, jag har nästan inte gjort något av det, jag har pluggat lite bara. Jag är grymt sugen på att duscha så det tänkte jag göra innan jag går och lägger mig.
Vad har jag gjort idag egentligen då ?
Jag har skällt ut en mus som sprang runt i ett köksskåp, den blev rädd och ramlade ner ifrån en kant som den satt på, jag har passat hunden, pratat i telefon med min mormor, funderat på om möss kan simma eller inte... Inget vettigt med andra ord.  Tänkte försöka göra det viktigaste i alla fall, plugga alltså, eftersom jag har två grejer att göra som skulle vart inlämnade förra veckan, men jag är speciell så jag fick en vecka mer än alla andra på mig, men ändå.
Plocka undan på golvet ska jag göra och dammsuga också tänkte jag, diska orkar jag nog inte, kanske imorgon ?
Hmm... Precis... Jätteviktiga grejer som alla vill veta.
Jag har nya solglasögon, och jag är fullt medveten om att jag inte passar i dom, men jag gillar dom ändå.

Ekl.

Det verkar som att man inte får tycka illa om folk längre. Sedan verkar det som att nästan alla nu för tiden har väldigt lätt för att ta illa vid sig. Det är väl en självklarhet att man skall få hata någon och eventuellt berätta det för någon utan att man skall behöva få massa skit från halva världen för det. Man är ju inte mer än bara människa.


Gris ?

Först blir man utskälld för att man inte vill ha kall juice, utan ljummen.
När man dä bestämmer sig för att men inte ska ha någon jävla juice alls så blir man kallad för gris !
När man bryter ihop och börjar grina så blir man utskälld för att man grinar...
VAD FAN ÄR PROBLEMET !?

Fittvärld

När man sitter i ett rum där ens eget ansikte stirrar ner på en ifrån nästan varenda talva i hela rummet så undrar man vad det är för mening med allt, man inser att allt ens föräldrar har är en själv, varför skulle man annars finnas med på varenda jävla bildjävel !? Och när man sedan slås av hur man sårar sina föräldrar gång på gång men att man ändå betyder lika mycket för dom så bryter man ihop...

Klibbar fast som skam
du har halsen full av damm
klibbar som ett namn
som tungan varken vill eller kan
pressa fram
det kommer att ta lite tid
innan du lär dig att stå bredvid
du vaknar mitt i
en dröm om ett svin
får jag gratulera,
du är livrädd med stil

klibbar fast som skam
det smälter i din hand
klibbar som ett namn
som tungan varken vill eller kan
pressa fram
det kommer att ta lite tid
innan du lär dig att stå bredvid
du vaknar mitt i
en dröm om ett svin
får jag gratulera,
du är livrädd med stil

det kommer att ta lite tid
innan du lär dig att stå bredvid
du vaknar mitt i
en dröm om ett svin
får jag gratulera,
du är livrädd
du vaknar mitt i
iskall och vit
får jag gratulera,
du är livrädd med stil
får jag gratulera,
du är livrädd med stil


Natural Born Killers

Har fördrivit tiden med att se på Natural Born Killers, och varje gång jag ser den så kommer jag på hur bra jag tycker att den är egentligen.
Det är en sådan film som man aldrig kan se för många gånger tror jag, vissa filmer ser man en gång och sedan vill man aldrig se den igen typ, men denhär filmen skulle jag kunna se fyra gånger i sträck. Är det något fel på mig då ?
Jaja...
http://www.youtube.com/watch?v=ksLmQd7XQ5A
Kärlek säger jag bara...
http://www.youtube.com/watch?v=DLIkM4wvcC8
Och bara för att...

Mer snö ?

Varför i helvete kommer det mer snö !? Jag är så jävla trött på all snö nu så det finns typ inte. Usch.

Jag har i alla fall varit hos Skalet en sväng idag, och så pratade jag med någon jag inte har en aning om vem det är en sväng också, galet var det, människan visste tydligen vem jag var... Sådant är så läskigt...
Jag är varm och lite trött, jag kom nyss upp ifrån källaren och jag kan säga så mycket som att källaren är mysig, sjukt mysig, jag känner mig riktigt hemma där nere !

Ekl stad... Ekl människor...

Uddevalla är ekl, många av människorna är ekl med, nästan alla faktiskt.
Jag vill härifrån.
Jag känner att jag börjar få sådär äckligt lagom mycket att göra i skolan med. Uäääh !
Jag hatar bussarna på morgonen för övrigt, dom luktar äckligt och det är massa äckliga människor på dom. Usch.
Och så är jag lagomt trött på snön som bara förökar sig hela tiden och blir till väldigt hal is och grejer. Usch.
Nä, plugga kanske ?
Ofta någon läser dethär...

RSS 2.0