Morgon

Ja... Jag är sådär lagomt trött och ska snart gå och duscha, haha, åh !  Jag tyckte det var roligt, men ingen får förstå varför, haha !  Sedan ska jag försöka mig på frukost och sedan ska jag åka och prova en klänning som jag kanske ska ha imorgon. Och så ska jag nog sätta upp lite mer tak med Bosse efter det och sist ikväll så ska jag på släktgrej.

Isolering

Jag har ont i hela mig, jag har hjälpt Bosse i garaget, vi håller på med taket nu så vi har satt upp fyra skivor i taket och isolerat, jag är helt trött och det kliar överallt.. Isoleringens fel, haha !
Och så har jag varit ute på två långpromenader med hunden, vi har mött en ambulans, det är helt sjukt vad många ambulanser det åker fram och tillbaka här på sommaren, är det så att sommargästerna är klantiga eller är det så att folk i stort är klantigare på sommaren ?  Jag hittade en snigel som hade böjt upp halva sig upp i luften med så det tittade ut över världen... Eller ja, det lilla den såg där nerifrån. Så när jag kom in så hade jag och min morbror ett fint samtal om sniglar, det är trevligt att han är här tycker jag, det är lite kul att höra vad han har varit med om i sitt liv för man får inte höra så mycket sådant om honom på släktträffar och så. På tal om släktträffar så skall jag på en imorgon, jag ska äta västerbottenpaj och vara söt tänkte jag. Hur det nu går, för jag har verkligen ingen aptit längre, jag är inte hungrig men äter ändå för att man ska göra det. Idg har jag ätit två riskakor och jag är fortfarande så mätt att jag vill lägga mig ner, någonting är nog fel. Tänkte kolla i min huskursbok om det finns något man kan göra åt att man inte är hungrig, haha ! Har jag tur så hittar jag det, annars kanske jag hittar något annat spännande som man kan prova !  Skriver i fel grej jjust nu så jag hoppas att texten inte är alltför ihoptryckt och jobbig att läsa.
Puss och kram  ♥

Dålig

Jag har varit lite dålig på att uppdatera och grejer...  Men internet har varit helt segt och konstigt, som vanligt fast värre, om jag ska skylla på något... Mer än att jag sover för mycket, haha !

Jag har ju lovat en ny bild på mig för ganska länge sedan men inte lagt upp någon så jag tänkte att det kanske var dags, så, en en halvkass bild blir det.

Äckligt

Jag känner mig så grymt besviken, men jag vet inte varför, jag vet inte om det är på migsjälv eller på någon annan. Ja antar att jag borde försöka att inte tänka på det men det är svårt. Jättesvårt.
Jag kan inte sluta tänka på vissa saker heller. Tror inte att jag borde tänka mer på det heller ?  Vissa saker säger man väl inte helt utan mening... Eller ?  Jag vet ingenting längre.

Jag hatar nog människor mest av allt.
Vissa dagar får man må hur kasst man vill, bara det inte bler fler dagar.


Blood and tears, flowing from her darkest fears.
She cries for help but no one hears, takes a pill to make it disappear.

I can’t save her, because there’s nobody home.
I can’t change her, cuz she’s too far gone 
And my heart breaks cuz I couldn’t reach her.
No one can save her now, save her now.
No one can save her now

She’s lying on the bathroom floor. Doors locked and no one knows.
Cuts bleed from her life before. Time heals but the scars still show.

I can’t save her, because there’s nobody home.
I can’t change her, cuz she’s too far gone 
And my heart breaks cuz I couldn’t reach her.
No one can save her now, save her now.
No one can save her now

No one can save her now, no one can save her
No one can save her now

All that come with fear, screaming in her ears, voices are so near. No one can save her
Torn from inside, demons posses her mind, blood and tears collide. No one can save her now

She comes undone, dead end, nowhere to run.
Sweet lip around a loaded gun pulls the trigger and the bullet won.

Save her, Change her
And my heart breaks cuz I couldn’t reach her. 
Save her now, save her now.
Ooooh 
No one can save her
No one can save her now



Fredag

Och den tråkiga rubriken får ni leva med !
Har kommit på lite vad jag jag vill skriva om här nu, förutom det vardagliga halvtråkiga och mina tankar och sådant krafs. Jag har nämligen ett intresse, eller vad man ska kalla det, nämligen hår !  Visst, jag gillar smink och så också, men jag tycker att har man snyggt hår så spelar sminket inte så jättestor roll !
Så jag tänkte börja nu på en gång.

Till och börja med så är jag inte utbildad på något sätt och det jag skriver kanske inte är rätt men det är det jag gillar och det som funkar för mig.
Föst och främst så har jag väldigt slitet hår eftersom jag precis blekt det från rött och svart till blondt så det går i princip av om man tar i det så jag är faktiskt ganska försikitg med mitt hår nu för att vara jag, tillexempel så bleker jag bara utväxten nu för tiden och dom sista gula tonerna ska jag klippa bort med tiden, inte för att dom är speciellt farliga längre, men dom stör mig !

Så nu sähär lagom innan jag ska slänga mig i duschen och gå igenom en hel liten procedur så tänkte jag gå igenom vad jag egentligen har mitt hår och vad jag gör med det. När jag tvättar mitt hår så andvänder jag schampoo, balsam och inpackning, varje gång. Har fastnat för TRESemme som jag tycker är bra, fast ibland andvänder jag schampoo och balsam i små rosa flaskor, Lee Stafford har jag för mig ! Varje gång jag duschar så andvänder jag silverschampoo också där har jag fastnet för ett från Toni & Guy som har en askäck pump så det blir lagom mycket schampoo varje gång !  Ordningen jag har på det hela är också något jag antagligen bara har fått för mig men den känns bra, shampoo, silveraschampoo, inpackning och sist balsam ibland byter jag ut inpackningen mot min egengjorda blandning av olivolja och öl, olivolja vet jag är bra för håret men öl är fullt med B vitamin så jag har fått för mig att det inte är bara bra att få i sig massvis med B vitamin utan att kladda in det i håret också, haha ! Hur som helst så blir håret supermjukt efteråt  och det är ju inte helt fel tycker jag !

Efteråt så torkat jag håret försiktigt och kletar in en leave in conditioner för blondt hår från... VO5 har jag för mig, det är väldigt längesedan jag köpte den så jag vet inte ens om den finns att köpa längre, synd i så fall ör jag gillar den verkligen. När mitt hår har torkat så börjar väl egenltigen den egentliga misshandeln eftersom jag plattar håret i princip varje dag, och inte har något som skyddar håret alls då, men min plan är att hitta något bra att ha då med när jag känner mig rik. Sedan  har jag i silk serum från phc och det tycker jag är grymt bra ! Mitt hår blir mjukt och känns inte lika slitet och går inte av lika lätt... Har funderat på att ha i det innan jag plattar det och vet inte riktigt varför jag inte har det egentligen. Sedan är jag igång med misshandeln igen rufsar till håret lite för att det inte ska ligga helt platt och sprejar det och sedan är jag klar ! 

Helt ärligt så har lovat att inte ha något som kostar mindre än 60 kronor i mitt hår, förutom tofsar då, och blekningen till utväxten. Anledningen till det är att jag använde billigare schampoo och så vidare förr och jag tyckte att det mer förstörde håret, väldigt många gånger så blev håret stelt och låg slickat och hårt som en hjälm runt huvudet hur mycket man än sköljde och det var inte kul att ha nytvättat hår som var helt stelt och när man sedan borstade igenom det när det var torrt så blev det helt knepigt och det gick inte att få någon ordning på. Men jag använder inget som man behöver köpa på salong i alla fall, jag tycker att det finns jättebra grejer som inte kostar hur mycket som helst, Nivea har jättebra grejer för slitet hår som funkade jättebra för mig, men hår behöver variation, det blir liksom inte riktigt rent när man använt samma saker förlänge, eller sprejen slutar funka så bra när man använt samma länge. Men skulle jag sänka mig under min sextiokronor gräns igen så skulle jag använda Niveas grejer, helt klart !  Sedan kan det ju vara så att jag är lite smygkär i det mesta från Nivea, hudcreme, duschtvål, solkräm, haha ja, helt enkelt det mesta !


Kan lägga till såhär i slutet att jag har skrivit vad som är från vart bara för att om någon skulle tycka att något verkar bra så kanske man har fått något litet tips eller något som man vill prova, inte vet jag men jag kände att det kanske kunde vara trevligt, annars så är det bara att ignorera !



Illa

Har varit sämst på att uppdatera och grejer. Får helt enkelt be om ursäkt för det, men jag har haft fullt upp med massa saker. Fest, hundpassning, skrapat huset, fika och af, och inte minst min nya besatthet av kriminalserier ! Heter det ens så ? Ja, folk som blir mördade och så ska folk lösa det och grejer är det i alla fall. Jag ser seriöst på tre, fyra olika varje dag, så mellan nio på kvällen till typ två så bor jag i soffan ! Inte speciellt roande egentligen men jag blir helt fast ! Det bästa är att när en är slut så byter jag kanal och så kommer nästa, och en av dom visas vid nio och sedcan ett annat avsnitt av samma vid tolv fast på en annan kanal ! Helt sjukt vad besatt man kan bli egentligen !

Har i alla fall funderat på vad jag borde skriva om här egentligen, jag lägger ju inte ut namn på speciellt många av mina vänner eftersom jag inte vet om dom vill det eller inte, men jag funderar mer på innehållet, hur kul är det att läsa om att jag har ätit sallad eller russin eller något liksom ?   Imorgon tänkte jag försöka mig på att skriva om något vettigt i alla fall, men jag vet inte riktigt vad ännu, men jag tänkte att jag skulle slänga upp någon bild på hur jag ser ut nu i alla fall !

RSS 2.0