Kattlunch

Stella har precis fått sin lunch, lite mjölk och lite skinka, haha, bortskämd eller vad ?  Men hon blir så glad när hon får det så det är värt det.  Jag ska snart gå till bussen nu, och jag har inte gjort något vettigt alls idag, bra typ ! Nä, haha...

Heh...

Finally someone let me out of my cage 
Now, time for me is nothing cos I'm counting no age 
Now I couldn't be there 
Now you shouldn't be scared 
I'm good at repairs 
And I'm under each snare 
Intangible 
Bet you didn't think so I command you to 
Panoramic view 
Look I'll make it all manageable 
Pick and choose 
Sit and lose 
All you different crews 
Chicks and dudes 
Who you think is really kickin' tunes? 
Picture you gettin' down in a picture tube 
Like you lit the fuse 
You think it's fictional 
Mystical? Maybe 
Spiritual 
Hearable 
What appears in you is a clearer view cos you're too crazy 
Lifeless 
To know the definition for what life is 
Priceless 
For you because I put you on the hype shit 
You like it? 
Gunsmokin' righteous with one token 
Psychic among those 
Possess you with one go 

I ain't happy, I'm feeling glad 
I got sunshine, in a bag 
I'm useless,but not for long 
The future is coming on 
I ain't happy, I'm feeling glad 
I got sunshine, in a bag 
I'm useless, but not for long 
The future is coming on 
It's coming on 
It's coming on 
It's coming on 

The essence the basics 
Without it you make it 
Allow me to make this 
Childlike in nature 
Rhythm 
You have it or you don't that's a fallacy 
I'm in them 
Every sprouting tree 
Every child apiece 
Every cloud you see 
You see with your eyes 
I see destruction and demise 
Corruption in disguise 
From this fuckin' enterprise 
Now I'm sucking to your lies 
Through Russ, though not his muscles but the percussion he provides 
with me as a guide 
But y'all can see me now cos you don't see with your eye 
You perceive with your mind 
That's the inner 
So I'm gonna stick around with Russ and be a mentor 
Bust a few rhymes so mother fuckers 
Remember where the thought is 
I brought all this 
So you can survive when law is lawless 
Feelings, sensations that you thought were dead 
No squealing, remember 
that it's all in your head

Iordning

Nu har jag nästan gjort mig iordning, bara sminket kvar sedan är jag klar. Och det är typ en timme och fyrtio minuter kvar tills jag ska åka... Eller ja, jag ska plocka iordning lite med tänkte jag, men det går på fem minuter typ, så jag her typ ingen aning om vad jag ska göra. Eller ja. Nej.

Pisse

Jag har världens sötaste Gnälla, på nätterna så sover hon på kudden brevid min och nästan varje gång jag sitter vid datorn så är hon med och sitter i mitt knä ! Det är helt klart att hon har bestämmt sig för att jag är hennes mamma och det känns i hela mig, jag känner ett ansvar och en skyldighet gentemot henne. Jag kan inte lämna henne för länge, då blir hon ledsen. På schemat för Gnälla idag så står första mötet med en borste för idag ska hon borstas, inte för att det egntligen behövs, men det känns bra att ha en katt som man kan hantera på så många sätt som möjligt. Hon är redan jätte bra på alla sätt förutom att hon gillar att bita i ens händer, fingrar och tår och inte låter en sova ifed, men det kommer nog med tiden. ♥

Jag HATAR västtrafik

Ja, det gör jag. Igår när jag skulle hem så började bussen koka så då kunde vi inte komma fram dit vi skulle, och den bussen jag skulle byta till gick inte att få tag på. HEJA VÄSTTRAFIK SOM INTE KAN VARE SIG KOMMUNISERA ELLER HA FUNGERANDE BUSSAR ! Så snart ska jag gå upp och ringa dit och se om man kan få någon sorts ersättning, eftersom pappa fick komma och hämta mig och jag kom hem 25 minuter senare än jag skulle ha gjort. Jag ska göra ett försök i alla fall.
Men jag fick VG på provet igår i alla fall, det var ju alltid något.

Nöjd

Jag blev nästan nöjd med hur jag ser ut idag. Men vad spelar det för roll egentligen ?  Jag kommer ju ändå bli skabbig igen på typ ingen tid alls.

Ja

Jag fick läst igenom papprena igår, jag har ju läst dom innan och det är ju inte så svårt ändå men jag vill kunna allt perfekt ! Så till nästa prov ska jag börja plugga mycket tidigare.  Och när jag la mig och skulle sova igår så låg lilla Gnälla på kudden brevid mig och kurrade tills hon somnade, då blev hon tyst occh det slog mig hur stor del av mitt hjärta som den lilla filuren har stulit på så kort tid ! Jag älskar den lilla saken, fast jag vill hugga huvudet av henne typ 4 gånger om dagen oftast, speciellt när hon tuggar sönder saker som är rätt dyra, men jag släpper den känslan rätt fort när hon gör något gulligt som att tugga på min näsa eller något annat. Nä, nu ska jag gå och rädda min väska som hon tuggar på.

Sommer, Liebe, Kokain

Gick inte så bra att plugga, fastnade i en hög kriminalserier igen... Man tänker att man bara ska se början för man vill veta vad det handlar om men så blir det så spännande att man fastnar och måste se slutet.  Jag har i alla fall fått loss den förlånga tungpiercingen nu och har satt dom nya kulorna på den gamla böjda staven, jävlar vad skönt det var, inga kväljningar ! Fest typ... Nu ska jag lägga mig och så MÅSTE jag läsa igenom papprena till imorgon, och imorgon blir det att råplugga, både hemma och på bussen och lite överallt, annars kanske det går dåligt och det blir ju faktiskt inte bra !

Förövrigt så känns det jävligt underbart när någon man tänkt höra av sig till hör av sig och säger att den saknar en, hela jag fick en varm känsla inuti, tack ♥

Plugga

Har precis varit ute och gått med hunden, pratat, eller snarare stirrat på ungefär tjugo getter som stog och stirrade på oss och lite så. Rätt mysigt ändå. Jag har i alla fall fixat mitt hår nu, och så provade jag att locka det också, det blev hur bra som helst ! Fast jag råkade bränna mig på hakan med locktången, KLANTIGT ! Ska snart gå upp och kolla om det finns något att äta för jag känner mig lite sugen på något men jag vet inte vad sedan ska jag slänga mig på sängen och plugga för jag har prov imorgon, fast om provet är lika lätt som teorin vi haft på lektionerna så skulle ju vilken logisk tioåring som helst klara det men det kan jag ju inte veta innan så det är lika bra att vara förberedd ! Ska fan klara av skolan nu, det är ju knappt något teoretiskt alls så det känns ju dumt att inte ens försöka.

Kväljningar

Köpte en ny stav till tungan för den jag hade innan var.. Böjd. Allt hade vart frid och fröjd om det inte hade varit så att den nya staven är för lång så att jag får kväljningar, inte mysigt. Bäst av allt är att jag har dragit åt den så hårt att jag inte får loss den och kan byta tillbaka till den gamla. Grattis mig. Det är så obehagligt att jag typ.. Spyr.

Gnälla

Min lilla pisse är en riktig Gnälla, så nu kallas hon StellaGnälla !  På kvällen när jag ska sova så lägger jag mig i sängen och ropar på henne och då kommer ho springande och ropar "ÅÅÅH ! MAMMA !" och sedan slickar hon mig i och på näsan !  Eller ja, jag önskar i alla fall att hon ropar så för egentligen låter hon mest "prrrrh" på ett jamande sätt. Men det är samma sak.  Igår var jag i göteborg i alla fall, jag köpte det jag skulle och lite till, haha, där försvann rätt mycket pengar, menmen. Det är inte ofta jag köper så mycket. Jag ska snart springa upp och bleka min utväxt nu, men först ska Gnällan få mat ♥

Geh

Åkte inte och köpte det jag hade tänkt köpa idag, men jag tänkte kolla efter det imorgon kanske, det är inga jätte akuta saker så sett men ändå, det är bra att köpa sådant som går åt när det ändå är billigt. Men jag köpte blondering idag så i helgen blir det hejdå till utväxten och så köpte jag ny värmeskyddande sprej grej och en borste med en giraff på ! Borsten behövde jag kanske inte, men det var en giraff på den så.  Och idag klarade jag det som jag har hållt på med i en vecka nu, så på måndag blir det nytt läge men det är ett lätt läge så det ska nog gå rätt fort att klara. Och så har jag köpt mina förbenade snusklubbor ! Haha !  För övrigt så har jag världens finaste sötaste pisse ! Hur mycket hon är plågar mig och håller mig vaken på nätterna genom att hoppa på mig och bita mig och hur mycket hon än river mig så älskar jag henne lika mycket !  Massa magpussar !  Näe, nu ska jag gå och hälsa på herrn i huset och sedan se om det finns något man kan äta medans man ser på film !

Nej.

Jag tänker inte vara med mer nu. Varför är allt så hysteriskt ? Varför är inte jag värd lika mycket som alla andra ? Varför ?  Haha, jaja, Jag behöver köpa lite grejer till mitt hår så jag hoppas att jag får mina pengar imorgon eller på fredag så att jag kan köpa det på fredag när jag tänkte åka till göteborg. Ensam. För jag har inga vänner, haha. Och imorgon ska jag köpa lite andra grejer som jag behöver tänkte jag. Jag behöver göra något annat än att sitta hemma och stirra eller vara i skolan känner jag. Och så behöver jag verkligen det jag tänker köpa också så det är ju inte helt fel. Men något ska säkert gå fel som vanligt. Jag är för övrigt sjukt sugen på snusklubbor... Eller.. Heter det bara snusklubba ? Vem bryr sig. Jag tänker i alla fall köpa hysteriskt många sådana imorgon.

No way out

Fan, alla jag bryr mig om verkar inte vilja ha med mig att göra. Den som säger emot kan gå hem, för det är bara jag som vet hur jag känner och ingen kan säga till mig att jag känner fel ! Jag känner som jag känner. Och jag känner att när jag försöker och anstränger mig för att något ska bli bra så bryr sig inte någon ett piss om det, när man skiter i att försöka att ens höra av sig till dom man tycker om så känner man sig så jävla ensam. vad har jag gjort fel ? Bara säg det ! Åt helvete med allt. Jag måste här ifrån.

Everywhere I turn I hurt someone
But there's nothing I can say to change the things I've done
Of all the things I've hid from you I can not hide the shame
And I pray someone something will come to take away the pain

There's no way out of this dark place 
No hope, no future
I know I can't be free
But I can't see another way
And I can't face another day

Tell me where did i go wrong
Everyone I love, they're all gone
I'd do everything so differently
But I can't turn back the time

Theres no shelter from the storm inside of me
ooohhh oh oh oh 

There's no way out of this dark place
No hope, no future
I know I can't be free
But I can't see another way
And I can't face another day

Can't believe the words I hear
It's like an answer to a prayer
and when I look around I see, 
this place, this time, this friend of mine

I know It's hard but found somehow
To look into your heart and to forgive me now
You've given me the strength to see just where my journey ends
You've given me the strength to carry on

I see the path from this dark place
I see my future
And your forgiveness has set me free
Oh, and I can see another way
I can face another day
I see the path
I can see the path
I see my future
I see the future
I see the path from this dark place 
I see my future
I see the path from this dark place

RSS 2.0