Komigen !

Har haft spontandag idag, spontan piercing, spontanfika, stontan snabbis till apoteket, spontanhandlat och spontanköpt ny mascara !
Helt galet trevligt var det också !!

Men nu är det såhär, jag ligger och pendlar runt 30, så snällasnällasnälla gå in och rösta på mig !! ♥

http://kvaltavling.missworldsweden.org/bidrag/ab34e6d7-f349-48a3-8964-f185b3a9042b


Fint

Tack alla underbara som röstat på mig hittills, och jag hoppas att ni kommer bli fler ! ♥


http://kvaltavling.missworldsweden.org/bidrag/ab34e6d7-f349-48a3-8964-f185b3a9042b

Jahaja

Hade tänkt sluta blogga här eftersom jag skaffat en ny blogg, men får inte ordning på inläggen där, får bara en rubrik och så syns inte inlägget jag skrivit, så jag håller mig här tills jag löst det, eller så skiter jag helt i den andra och stannar här eller om jag fixar något helt nytt... Vad vet jag...

Har gjort slut på så sjuuuukt mycket pengar idag på en halvtimme bara, typ sprang mellan affärerna och bara köpte saker, haha !
Men nu är jag nästan klar inför sommarn, väntar bara på ett linne jag beställt...

Sedan firade jag migsjälv med milkshake i alla fall ! Så sjukt gott ju ! Men får inte bli en vana, tål ju inte mjölk egentligen, men då är det ju bra att det finns piller så man kan äta eller dricka saker med mjölk ibland ändå !
Nu blir det snart att sätta sig och träna på att blanda kort och räkna lite, och så ska jag ju färga håret ikväll ! Helt grym är jag !!

Lite småsur på migsjälv att jag glömde köpa mascara förut bara, kollade på lösögonfransar, men lät bli det, är man perfekt så är man liksom, varför ha något som inte behövs ?

Jaja, hoppas solen kommer fram lite idag med så man kan gå ut i den också...
Menmen, nu ska jag ut på en promenad, något ska jag ju göra liksom !

RSS 2.0