Illa

Jag har inga champinjoner kvar.
Jag kommer dö. Illa.

Näe

Näe, nu är jag trött, huvudvärken ger inte med sig och uppepå det har jag fått hicka !
Så nu blir det sängen, om jag orkar plocka ur den, annars blir det soffan !


Ni får roa er med en gammal bild på mig medans jag sover....
Godnatt ♥

Måndag

Känns som jag gjort mycket idag fast samtidigt som jag inte gjort något egentligen, har haft hysterisk huvudvärk i några timmar nu.
Och så har jag gett mig fan på att inte frysa i vinter så jag impulsköpte en vinterjacka och jag tror jag är nöjd. Stog och diskuterade jättelänge med hon i kassan om vilken färg jag skulle ha ! Haha ! Men det är sådant man kan göra när man är lite knäpp och ensam i affären !

 
Tror jag är nöjd faktiskt, men vem fan typ impulsköper en jacka ?
Tydligen jag.


-

standing all alone and no one has a clue
all she want to know is what to say and do
she's standing in the hallway when others are outside
she's dreaming of a life were she dont have to hide

When darkness falls when she's alone who can she tell it hurts like hell
when darkness falls she wants them back to hold them close she's chasing ghosts

and she close her eyes and in to the dark
away from this life away from the light
she's falling away and in to the dark
away from this life and in to the night

Walking all alone along the river side
everyone she loved is hidden deep inside
the surface dances slowely in the morning light
this is were they are she'll speek to the to night

When darkness falls when she's alone who can she tell it hurts like hell
when darkness falls she wants them back to hold them close she's chasing ghosts

and she close her eyes and in to the dark
away from this life away from the light
she's falling away and in to the dark
away from this life and in to the night

Hehe

Jag hoppade över att göra någonting igår.. Eller allt snarare.
Men idag har jag var uppe sedan sju och fixat och grejat, duschat, fixar med håret, gått ut med hunden och massa mer, nu ska jag snart börja göra mig iordning för sedan ska jag fika med min kusin !
Mitt hår är inte liiika slitet längre, men jag gillar inte riktigt att det känns som får... Ull alltså, men mjukt och fint är det !
Ska nog forstätta ta hand om håret så som jag gör nu. Måste  bleka utväxten bara, det är störande, den jävla utväxten ! Haha !


Smink på papper, eller va ?

Hittade typ, ögonskuggor som sitter på ett papper som man på något sätt för över till ögat... Lät ju ganska intressant, men hur bra det funkar vet jag inte, alla har ju olika ögonform, nästan lika bra att träna och göra det själv då eller ? Men lite kul var det i alla fall...

http://www.hardcandy.com/products.php?cat=7#95

Stört

Hade skrivit massa mer i det förra inlägget, men det blev ju helt stört och jag vet inte vad som hände, men nu är det som det är i alla fall. Vissa grejer var borta och när jag var på sjätte försöket så orkade jag inte skriva ditt massa saker igen, haha !  Så det här är väl som någon slags förklaring till det... Vad det nu ska vara bra för... Ni skulle ju inte ha märkt att något som inte står saknas... Eller ? Jaja.
Får se om det funkar nu, annars lägger jag ner för idag och försöker imorgon igen... 

Snö

Idag på dagen var det fint, med lagomt väder och frusen mark, sedan började snöa.. Eller ja, på dagen var väl att ta i, imorse var det snarare. Först var det fint och lagom och smälte undan lagomt mycket tills jag skulle hem, men nu är det snöblandat regn och mest bara äckligt och slabbigt, så imorgon blir det nog att be mamma all köra mig till praktiken. Ska nog skynda på med körkortet känner jag, blir så mycket som jag slipper stå ut med då. Regn och blött på moped, passa bussar och så, även om det är billigare med buss än bil så är det skönt att inte känna sig bunden. Tror jag.
Mockade hela stallet själv idag med för hon som äger det satt i möte och när hon var klar så var jag nästan klar så då blev det en liten fika och diskutera lite. Roande nyheter och kolla på annonser om gårdar och lite så. Sedan gick jag ut och gjorde klart stallet medans hon fixade med lite papper och så som behövde göras.
Nu har jag börjat vänja mig vid att mocka för femton hästar, det är ju inte det roligaste och det är ju fortfarande lite jobbigt men inte alls som i början när jag hade träningsvärk på kvällarna och då delade vi ändå mycket på det så vi hjorde hälften var. Och så fläckte jag en nagel när jag tog på en av hästarna täcket imorse... Blod och grejer blev resultatet och den gick bara av till hälften, men nu är det helt okej, det gör lite ont om man är när där nageln satt men det är helt okej ändå, får skylla mig själv som inte klippt naglarna innan, jag vet ju själv att kombinationen långa naglar och stall inte riktigt funkar...

Skrev ett jätte långt och fint inlägg nyss men när jag var klar så loggades jag ut av någon anledning så nu har jag skrivit om det men i kortare drag för jag kände att jag inte orkade sitta och försöka minnas varje ord jag skrev. Störande vart det i alla fall. Men jag har kommit fram till att jag ska försöka uppdatera bättre på dagarna när jag har tid. Känns lite tråkigt att bara skriva på kvällarna och så, men jag ska försöka när jag har tid, är ju inte direkt hemma på dagarna... Heh...

Usch

Jag borde verkligen sova men jag vill inte ! Men jag vet inte vad jag ska göra annars heller...
Jag får väl helt enkelt gå och hämta ner Stella och gå och lägga mig för jag ska ju trots allt upp tidigt imorgon.
Hicka drog jag på mig nu också.. Usch.

Jag veeeet

Ja, jag vet att jag sa att jag skulle sluta men jag dog typ av skratt när jag såg denhär !





Han flyger liksom med två FJÄDRAR ! Haha ! Bäst !

Hemma

Nu har jag kommit hem från skola och allt. Idag gjorde jag mig tillochmed iordning innan jag åkte ! Kändes superbra ! Jag har ju knappt gjort mig iordning alls det sista eftersom jag inte orkat och så... Kommer typ inte orka göra det i fortsättningen heller men... Men nu känns det som något kul igen och inte som ett måste !

Nä, nu ska jag fortsätta se på Mysteriet på Greveholm ! Är på näst sista avsnittet nu !

<3

You and I must make a pact,
we must bring salvation back
Where there is love, I'll be there

I'll reach out my hand to you,
I'll have faith in all you do
Just call my name and I'll be there

I'll be there to comfort you,
Build my dreams around
so glad I found you
I'll be there with a love that's strong
I'll keep holding, keep holding on

Let me fill your heart with laughter
Togetherness, is all I'm after
Whenever you need me, I'll be there

If you should ever find someone new,
I know he'd better be good to you
Cause if he doesn't, I'll be there

I'll be there to comfort you,
Build my dreams around
so glad I found you
I'll be there with a love that's strong
I'll keep holding, keep holding on

I'll be there, I'll be there
Whenever you need me I'll be there

I'll be there, I'll be there
just call my name then I'll be there








Jag är trött på vel och att folk ändrar sig fram och tillbaka. Har redan börjat rensningen, det är hårt, det tar på en, man får höra så jävla mycket skit och 98% av det är inte ens sant. Så nu slutar jag höra av mig till folk som inte svarar, svarar typ "okej" vad man än skriver eller säger. Men att jag rensar nu betyder inte att jag tänker sluta prata med någon, givetvis, jag tänker bara inte höra av mig. Svarar gör jag ju alltid ändå. Men om någon däremot skäller ut mig för det här beslutet så kan den dra åt helvete, det har jag redan klargjort för en person. Det borde räcka. Eller ?
Jaja, hör jag inte av mig och det käns klurigt så hör av dig istället.

Lite bilder

Finns ju hur många bakgrundsbilder som helst som min dator bytar emellan ! Så jag har lyckats "fånga" några till, fast inte den bästa ännu...





Nä nu får det räcka med dom, det är nog bara jag som tycker dom är underhållande.
Nu blir det några bilder från praktiken istället !



Det översöta marsvinet ! Det finns två till men dom är inte lika söta. En av hönorna bajsade på ett av dom sedan också. Äckligt !


Geten med den slemmiga tungan ♥


Den är ju bara för söt !




Imorgon är jag ledig från praktiken för jag ska ha körlektion ! Jag kan knappt vänta till torsdag, jag stortrivs i det stallet ! Hästarna och alla dom andra djuren, utom hönorna son är asläskiga och högljudda, är hur mysiga som helst !

Nej, nu ska jag fortsätta se på Mysteriet på Greveholm, jag är helt inne på julkalendrar, jag har redan sett hela Sunes Jul ! Sedan är planen Jul i Kapernaum och När Karusellerna Sover, sedan kan jag inte komma på några fler bra... Förslag ?

Underbart



Måste bara säga att jag har underbaraste bakgrundsbilden någonsin, jag kan sitta och stirra på den i timmar typ ! Och som om inte det räckte så byter den bild med jämna mellanrum ! Tror den växlar mellan två bilder, kanske tre, ska se om jag lyckas få fast på den/dom andra också för dom är ju verkligen underbara !

Förövrigt ringde hon som äger stallet förut och sa att det var jättefint och att jag var jätteduktig ! Det känns bra att veta att hon är nöjd med det jag gör även om jag är lite klantig emellanåt, som med skon tillexempel. Det enda jag inte orkade göra var lägga upp kvällsmaten men jag hade liksom redan lagt upp sextio kilo hö så. Och jag hade inte ens behövt göra det. Men något ska jag ju göra, jag menar, hade jag inte lagt upp det så hade jag fått sitta och bara vänta i en timme innan hästarna skulle ha lunch och det hade varit seeeegt ! Känns bra när man får veta att någon är nöjd och tacksam över det man gjort ♥

Hästbajs

Idag var jag själv i stallet... Och så råkade jag göra en hög när jag körde ut en skottkärra med bajs och grejer, så jag tänkte spraka ner den för att det inte skulle vara en hög där, då flög min sko av och rätt ner i allt bajs !  KUL ! Inte... Så efter att ha tänkt länge och råkat trampa i massa bajs igen för att komma in i stallet så kom jag på att jag kunde ha en fot i en hink eftersom jag bara hade en sko och hoppa runt hela stallet och hämta skon ! Jag såg ut som en idiot ! Men roande var det, och min fot var full av bajs... Men skon fick jag tillbaka i alla fall.  Men jag kände mig sjukt äcklig ! Usch ! Men underhållande och kreativt. Får nog bli stövlar i fortsättningen... Eller skor som inte är förstora !

Fungerar

Så, allt har fungerat bra i en timme nu, helt underbart ! Ska snart gå och lägga mig för jag ska upp vid sju imorgon och klä på mig snabbt innan jag ska till praktiken. Har inte skrivit det här, men jag har fått praktik i ett stall så jag är där 4-5 dagar i veckan och så söker jag jobb utomlands... Men som det är nu så är jag där på dagarna och tar hand om 15 hästar och några getter, massa hönor, kaniner, marsvin, katter och så kräver deras två hundar lite uppmärksamhet också. Så jag är helt slut på kvällarna... Den enda hönan jag gillar är den bruna, för alla andra låter asmycket så man känner sig helt sönder i huvudet efter en stund och så är dom mass läskiga och springer runt och parar sig lite hur som helst ! Kan ju tillägga att det inte är bara hönor utan tuppar också, haha !

Nytt

Idag har jag köpt massa nya saker, tre par byxor, fast bara två räknas som byxor egentligen tror jag, men dom sista var bekväma så... Ny vantar har jag också, gråa och svarta strumpbyxor, clips, ny ögonsalva/droppar/whatever och givetvia en ny DATOR !  Hehe, så nu har jag fått igång den och försöker förstå saker... Asknepigt ju ! Ingenting ska få vara som innan typ ! Men jag är grymt nöjd, och så fick jag 1000 kronor rabatt för jag var söt eller något ! Kalasbra ju ! Nu ska jag promenera ner i källarn och sedan får jag se vad som händer, är ledig från skolan imorgon, så det blir praktik hela dagen, skolan har för övrigt brunnit så vi kan bara ha teori ! Haha, galet vad det kan hända saker på en enda helg ! Puss ♥

Dåligt

Jag har varit dålig på att uppdatera och det kommer jag fortsätta vara. Min dator har nämligen gått sönder men jag ska köpa en ny så fort jag har tid, och tid har jag inte så gott om direkt. Jag går i skolan fyra dagar i veckan och så har jag förutom det praktik fyra-fem dagar i veckan. Såjag har en dag som är helt ledig. Känns bra. JA gilar verkligen min praktik, massa djur är det att ta hand om, främst hästar. Men ja. Sedan har jag Lady som jag ska ta hand om utöver det, migsjälv, en hund och en katt. Så jag har fullt upp. Och just nu är mitt öga stördast någonsin och bara grinar och har gjort det hela natten och och 40 min ska jag iväg till stallet och lasta en häst som inte vil bli lastad som ska iväg på träning. Heja mig ! Det gick faktiskt bra när vi provlastade igår, efter en timme så gick hon in i transporten precis som att det inte var något farligt alls. Muta var det som fick henne att tycka så. Hoppas att det funkar idag med !


RSS 2.0