Waiting for the miracle

Just nu är allting upp och ner här och jag vill egentligen inte vara hemma, men jag orkar inte åka iväg härifrån heller. Bara massa bråk och jobbigt om igår. Inget som rör mig men det är ändå jobbigt att höra på. Jag tänker inte skriva exakt varför för jag vill inte hänga ut någon som det rör. Men jag tycker att det är sjukt jobbigt att det ska bli såhär efter varje gång man varit iväg på någonting som alla egentligen tycker är roligt, men sedan händer det alltid något. Jag tänker inte vara med mer om det ska vara såhär.

Midsommar ?

Har inte haft speciellt mycket tid över idag, pratade i telefon till halv fyra inatt och så skulle jag upp tidigt idag, ingen bra kombination, så det var bara att tvinga sig upp imorse och åka till stallet, där möttes jag av världens mest kelsjuka häst. Sedan hem och sminka sig och göra sig iordning på 40 min sedan iväg och äta lunch hos min faster. Sedan bar det ganska snabbt av till hembygdsgården där jag fick lägga upp massvis av kakor som jag sedan fick stå och sälja, oj vad trött jag blev i huvudet av att stå och räkna ihop vad allas kakor, kaffe, saft och drickor kostade och det var ju inte direkt lite folk som skulle köpa fika heller. Men jag fick gratis kakor så jag klagar inte !  Efter att allt var klart där så bar det av hem till min faster igen där vi varvade ner en stund innan vi satte igång att grilla ! Åh, whiskey marinerad fuskfläskfile är nog det godaste jag ätit på flera dagar ! Sedan skulle vi äta ännu mer och satt och pratade och jag skrattade ganska mycket åt vissa saker. Tillexempel att jag fick torka Bosse runt munnen när han sölade och inte märkte det själv !  Helt lagom midsommar med andra ord, nu är jag hemma och ska snart tvätta lite kläder och sedan ska jag sova för imorgon ska jag upp och tvätta bilen, cruising ju. Så vi ska åka vid ett ungefär och vara borta hela dagen, alltså... Jag hoppas verkligen att det blir sådär kul som det känns som att det kommer bli...
Jag sticker ifrån stan och drar västerut.
Vid dan é kort men natten aldrig ta slut.

ohohohohoh och de går, och jag går.
och de ler, och jag ler.
och de dansar, och jag dansar.
och de tar, och de ger.
flyter upp på land, ner i TylöSun.

Här é vinden varm och vågorna slår.
Man ser bara flickor var man än står.

ohohohohoh och de går, och jag går.
och de ler, och jag ler.
och de dansar, och jag dansar.
och de tar, och de ger.
flyter upp på land, ner i TylöSun.

Ta av din jacka och gamla jeans.
För västkustens tjejer é det bästa som finns

Ohohohohoh och de går, och jag går.
Och de ler, och jag ler.
Och de dansar, och jag dansar.
Och de tar, och de ger.
Vi går hand i hand, ner i TylöSun.

Ohohohohoh och de går (och de går), och jag går (och jag går).
Och de ler (och de ler), och jag ler (och jag ler).
Och de älskar (och de älskar), och jag älskar (och jag älskar).
Och de tar (och de tar), Och de ger (och de ger).
Flyter upp på land, ner i TylöSun.
Vi går hand i hand, ner i TylöSun.

Billy

Har skrapat bort mer färg från huset idag och så har jag burit ved. Och jag är ganska lagomt inte glad. Det är skönt att det finns fysiska saker att ta till när man inte orkar tänka mer, som att skrapa huset. Har fått en ny blåsa bara, det gillar jag inte direkt. Och så har jag blekt mitt hår en gång till, det är sjukt slitet nu men har nästan den färgen det ska ha, så det är bara att ta hand om det så bra det går nu och hoppas på det bästa. Nej usch. Jag vill spola fram tiden till typ onsdag nu.
Och Billy hade skrivit söndrigt som fan
Han hade precis börjat prova heroin
Och han skrev att hans liv var en väska
man sparkar på, kastar iväg och slänger hit och dit
och man öppnar den och fyller
med pulver och skit, åååh Billy,
vad fan har hänt?

Shallow Beautiful People

Det är helt sjukt hur en småsak kan försöra hela ens dag.  Jag är trött på att folk tror att jag är sur på dom hela tiden, jag tänker sluta försöka. Om jag faktiskt är sur så kommer det märkas, men det verkar ingen ha fattat.

'Cause you know what it takes to be on top of it all.
This is the last time we come around, we can't pretend we're having a good time.

Tråkigt

Har lite sådär lagomt tråkigt och kollade igenom gamla bilder och fick lust att dela med mig lite...
Så lev med det eller gå hem, eller något...
Haha, jag minns att jag blåste massa såpbubblor när jag tog bilden så hela golvet var halt efteråt !
Ett stycke häst, antagligen den mest genomsnälla och underbara häst som satt sin... Inte fot, men hov på jorden. Enligt mig.
Lagomt fint att jag satt på stranden när dom andra badade. Sedan fick jag kyckling.
Bambitröjan !
Haha, jag var helt knepig för att det fanns två av mig... Fast det gjorde ju inte.
Ja, det får räcka, annars dör jag väl för att jag måste välja så mycket, finns så sjukt många fler bilder, roliga, fula, sådana bilder jag älskade förr som vad ganska innehållslösa men fina ändå... Ja, för många för mitt eget bästa tror jag. Men två till bara...
Snömonster !
Åh, jag blir helt varm i hela mig av att kolla på henne, och jag tycker att hon är absolut sötast på vintern för då blir hon som en stor fluffig... Häst...  Åh, man vill typ ha henne i sängen, fast hon försöker sparka huvudet av mig ibland...

Tell 'Em

Ja, jag har helt enkelt glömt bort hur mycket jag gillar mina vänner, hur kunde jag vara nervös för att träffa dom egentligen ? Jag har kommit på att jag är väldigt dålig på att visa hur mycket jag uppskattar dom egentligen.
Jag kom i alla fall precis hem efter att ha fikat i ungefär fyra timmar, misstänker att jag bränt mig lite på ryggen, men det gör inte speciellt mycket. Okej, upptäckte precis att den nog inte var den snyggaste brännan, men jag bryr mig faktiskt inte...
Jag har i alla fall ätit något vettigt nu, för helt ärligt så är inte smultron eller sockerbitar speciellt vettigt. Så jag gjorde hallonsmoothie som blev sjukt äcklig !  Men helt okej ändå, om man gillar en blandning mellan surt och beskt.
Givetvis så har det inte bara hänt positiva saker när jag var borta utan saker som känns lite sådär egentligen... Men jag försöker att bara tänka på det positiva ! Det känns bättre då.

Nervös

Jag är nervös, jag har varit hemma så mycket det senaste och vant mig vid det så att jag blir nervös av att åka iväg, så nu är jag jättenervös för att jag ska till stan och fika. Jag har egentligen ingen lust och egentligen inte tid heller. Jag tror mest att jag inte har lust för att jag är så jävla negativ idag och jag känner mig oönskad, jag vill inte träffa folk, kanske för att jag inte ser riktigt klok ut, för mitt hår har liksom gått av. Självförtroendet är någonstans under marken.

Nej, jag får försöka göra mig iordning ändå, har inte bestämmt hur jag ska ha håret ännu och jag ska gå om 40 minuter, och det kan ta mycket längre tid med mitt hår om jag ångrar mig när jag väl är klar.

Fistful Of Sand

Var precis ute med hunden och då hittade jag massa smultron ! Så jag satte mig på marken och åt smultronfrukost fast jag egentligen inte var hungrig ! Dom såg ju så goda ut, och det var dom också. För den som ville veta.

Idag funderar jag på att bara vara hemma, kanske måla garaget lite eller göra något annat vettigt, men jag måste till körskolan sedan, ensam idag med. Hoppas att jag slipper gå dit ensam fler gånger sedan.
Jag gör typ inget vettigt längre känns det som, inget har någon direkt genomtänkt mening och jag hatar det verkligen. Jag har varit hatisk sedan igår kväll och det har uppenbarligen inte gått över.
I can touch your skin but you aren't there
Frustration burns in me, it's more than I can bear
I wanna take you in my fists and squeeze the life back into you
But there is nothing I can do - You are gone
And I can hold you in my hands
But you are gone, you are gone, you are gone


Crystal Meth Christian

Det gick rätt okej idag ändå. För den som brydde sig.
Jag köpte ett nytt rosa nagellack också, som verkligen är rosaROSA och inte ljusrosa, lite kul att växla emellan tänkte jag.
Nu är jag hemma och har sådär lagomt tråkigt, jag borde göra något känner jag för jag är verkligen helt hyper...
Nej, usch. Tänk om man hade haft vänner.
Hey Crystal Meth Christian, how many fingers are up on my hand ?

The Ocean

Idag har jag varit hemma och grejat och lite så, först så skulle vi köra in släpkärran i garaget och lyfta av gipsskivor, då lyckades min fot bli överkörd och när jag skrek för att det gjorde ont så blev någon sur och sa att om jag skulle vara så sur så borde jag börja röka igen. Tack så mycket.

Då blev jag så sur att jag gick och klippte gräset och då lyckas jag få två blåsor i händerna ! En i varje hand, fint eller något, och givetvis så tog bensinen i gräsklipparen slut när jag hade pyttelite kvar att klippa, då blev jag sur igen.
Sedan målade jag runt fönstren på garaget och fick färg på hela händerna, bra gjort eller något.
Och så har vissa saker gjort min dag, men jag ska inte skriva vad det är här.
Förövrigt så har jag äntligen blekt min utväxt, så snart är allt klart... Fast givetvis så vill jag ha rött hår nu, bara för att liksom, men jag vet att jag kommer ångra mig om jag färgar det nu så jag låter bli.
Imorgon ska jag till arbetsförmedlignen och prata med någon och jag är jättenervös, jag har börjat bli mer nervös det senaste, jag är liksom nervös för att träffa folk jag känner så fort jag åker hemifrån. Så jag trivs rätt bra med att vara hemma egentligen. Men jag kan ju inte isolera mig här hela tiden, det fungerar liksom inte riktigt så.
Jag har förövrigt planer för midsommar nu, jag ska ha en sådandär typisk midsommar som när man var liten, först lunch hos faster, sedan till hembygdsgården och dö på alla folk som är där och sedan grilla på kvällen, det känns skönt att veta vad som kommer hända, alla somrar jag varit med vänner så har jag hatat typ allt. Det som är lite synd är att mina föräldrar kanske inte ska vara med, det känns konstigt att skriva så, men jag tycker faktiskt det.

I climbed up a mountain, and looked off the edge
At all of the lives that I never have led
There's one where I stayed with you across the sea
I wonder do you still think of me
I carry your image always in my head
Folded and yellowed and torn at the edge
And I've looked upon it for so many years
Slowly I am loosing your face

Oh the ocean rolls us away, away, away
The ocean rolls us away

Six's and seven's we live on jet planes
So many faces I don't know the names
So many friends now and none of them mine
Forgotten as soon as we meet
All of these moments are lost in time
Your caught in my head like a thorn on a vine
To forever torment me and I wonder why
Do I wish I'd never known you at all

Oh the ocean rolls us away, away, away
The ocean rolls us away

The sun and the moon
An ocean of air
So many voices
But nothing is there
The ghost of you asking me why
Why did I leave


Oh the ocean rolls us away away away
And I lose your hand through the waves

Störda drömmar

Natten gick ut på att jag somnade halv tre och hade en sjukt kul dröm, alltså, det var som en, det borde kallas sexdröm eftersom alla knullade, men det var inte det som var det allt gick ut på. Och det var fler folk som var och knullade lite överallt, men det var dethär som var kul...

Där ligger jag och en hane i Jeanettes säng och håller på och dörren är öppen, så händer detta:
Jeanette: Har ni sådantdär ÄCKLIGT sex ?
Jag: Nejdå, det är helt vanligt...
Jeanette går ut...
Hanen: Jag har inte så grov rumpa...
Jag: Du är inte speciellt grov någonstans...
Hur sjukt är inte det ?  Fan, alltså, tur att det bara var en dröm, annars hade jag inte vetat om jag skulle dö eller skratta, men nu skrattar jag bara xD
Idag ska jag skrapa huset, det har jag inte gjort på nästan en vecka nu, men först ska jag äta, för jag gillar att äta..

Människor

Jag hatar människor, vad man än gör så gör man alltid fel.
Jag kan helt ärligt säga att jag hatar nästan alla mäniskor, och om jag inte hatar dom så stör jag mig på dom, eller så irriterar dom mig.
Det är så sjukt skönt att bara vara hemma och slippa människor. Förutom Jeanette då, men det får jag stå ut med. Men hnne stör jag mig nästan mest på, för hon tjatar och är allmänt irriterande bara för att hon kan typ. Och hon slutar inte när man ber henne heller. Igår höll hon på tills jag slog henne i huvudet med ett paket knäckebröd. Då, äntligen, slutade hon. Hon har valt ett sjukt bra tillfälle att vara irriterande på också, när jag håler på att sluta röka. Då är jag ju inte alls sur och lättirriterad eller så...

Nä, nu ska jag gå ut och fortsätta skrapa huset, så kanske jag kan stå ut med människor imorgon. Man kan ju alltid hoppas.

GEH

Skev ett långt inlägg om allt som händer, människohat, hur skönt det är att slippa människor, hur ont jag har, hur stolt jag är över mig och hur smygkär jag är i Amy Winehouse, men allt försvann för allt är knäppt här...

Så ja...

When you walk in the bar,
And you dressed like a star,
Rockin' your F me pumps.

And the men notice you,
With your Gucci bag crew,
Can't tell who he's lookin' to.

Cuz you all look the same,
Everyone knows your name,
And that's you whole claim to fame.

Never miss a night,
Cuz your dream in life,
Is to be a footballers wife.
You don't like players,
That's what you say-a,
But you really wouldn't mind a millionaire.

You don't like ballers,
They don't do nothing for ya,
But you'd love a rich man six foot two or taller.

You're more than a fan,
Lookin' for a man,
But you end up with one-nights-stands.

He could be your whole life,
If you got past one night,
But that part never goes right.

In the morning you're vexed,
He's onto the next,
And you didn't even get no taste.

Don't be too upset,
If they call you a skank,
Cuz like the news everyday you get pressed.

You don't like players,
That's what you say-a,
But you really wouldn't mind a millionaire.

Or them big ballers,
Don't do nothing for ya.
But you'd love a rich man six foot two or taller,

You can't sit down right,
Cuz you jeans are too tight,
And your lucky its ladies night.

With your big empty purse,
Every week it gets worse,
At least your breasts cost more than hers.

So you did Miami,
Cuz you got there for free,
But somehow you missed the plane.

You did too much E,
Met somebody,
And spent the night getting caned.

Without girls like you,
There'd be no fun,
We'd go to the club and not see anyone.

Without girls like you,
There's no nightlife,
All those men just go home to their wives.

Don't be mad at me,
Cuz you're pushing thirty,
And your old tricks no longer work.

You should have known from the job,
That you always get dumped,
So dust off your fuck me pumps

RSS 2.0