Vem är ensammast i världen ?

"Den som inte har några vänner !"
Ja, sant. Och jag tror fan i mig att jag inte har några vänner kvar. Varför inte ge upp hela jävla livet på en gång ? Jag hatar att vara ensam, ändå är jag ensam HELA JÄVLA TIDEN ! Det är alltid jag som hör av mig. Det är alltid jag som för höra att alla andra gör något. Det hade varit trevligt om någon annan hörde av sig för en gångs skull. Och inte bara för att den vill utnyttja min kropp eller fråga efter någons nummer. Vadfan är det jag har gjort fel ?

Hoppas

Jag förstår inte. Jag mår piss, jag går varje dag och bara hoppas att du ska höra av dig. Du som inte ens läser dethär. Du som inte vet hur jag mår just nu alls. Du som skulle kunna göra allt tusen gånger lättare. Det är i alla fall skönt att jag har någon som jag kan få erkänna hur dåligt jag mår för, men jag vill ju inte lägga allt på den personen. Jag vill att den personen ska få veta att jag är glad och mår bra. Men det gör jag inte. Helvete. Nu ska jag fortsätta tycka synd om migsjälv med sojamjölk och The Bravery, precis som igår. Som alla andra dagar.

Helvete

Varför känns ingenting bättre ? Inte ens när jag vet att jag kan prata med någon. Det går bara inte. Även om jag försöker.

Fine Again

Nej, inte direkt, jag känner att jag bara vill lägga mig ner och grina. Och jag vet inte ens varför, så jävla sjukt är det, varför kan man aldrig få må helt bra ?  Fuck you for killing me ♥

















It seems like every day’s the same 
and I’m left to discover on my own 
It seems like everything is gray
and there’s no color to behold 
They say it’s over and I’m fine again
Try to stay sober feels like I’m dying here

And I am aware now of how
everything’s gonna be fine one day

Too late, I’m in hell I am prepared now, 
seems everyone’s gonna be fine 
One day too late, just as well

I feel the dream in me expire
and there’s no one left to blame it on 
I hear you label me a liar 
‘cause I can’t seem to get this through 
You say it’s over, I can sigh again
Why try to stay sober when I’m dying here

And I am aware now of how 
everything’s gonna be fine one day 
Too late, I’m in hell

I am prepared now,
seems everyone’s gonna be fine 
One day too late; just as well

And I’m not scared now.
I must assure you, 
you’re never gonna get away 
And I’m not scared now.
And I’m not scared now. No…


I am aware now of how 
everything’s gonna be fine one day

Too late, I’m in hell
I am prepared now
seems everyone’s gonna be fine
One day too late, just as well
I am prepared now, 
seems everything’s gonna be fine for me
For me;
for myself.
For me, for me, for myself
For me, for me, for myself
I am prepared now, for myself
I am prepared now 
and I am fine again

GEH

Jag känner mig helt sjuk. Inte så farligt på dagarna, men på nätterna, då jävlar ! Vad det än är så gillar det inte mig. Igår var jag med en tönt i alla fall, det var trevligt, så enkelt. Det känns bra. Att inte behöva tvivla, och så fort jag gör det så blir jag motbevisad ändå. Och Stella är söt när hon sitter upprätt.

HURRA, eller nej

Börjar med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men så kan det gå när man inte är hemma. Sedan vill jag fortsätta med att fråga VAD FAN DET ÄR FÖR MÄNNISKOR SOM SITTER I RIKSDAGEN NU FÖR TIDEN !?  Jag menar, Lars Ohly vägrade sminka sig i samma rum som Jimmie Åkesson igår, det är ju förfan nere på dagisnivå ! Alltså, vi drar ner händelsen på jorden lite, hur mycket idiot hade inte folk tyckt att jag varit om jag vägrat gå på bussen för att det är någon jag inte gillar på den ? För ja, det är exakt samma sak. Det skulle ju bara sitta i samma rum och bli sminkade, ingen skulle tvinga dom att prata med varandra. Och så att SD kom in men alla andra pratier är emot dom, Vadfan, man lärde sig att man inte får mobba folk på låg och mellanstadiet, eller har våra kära politiker glömt bort det ?  Och vad vill de fina små partierna som tycker att alla är lika värda med att tycka att SD inte är värda ett piss då ? Dom säger ju emot sig själva så jävla hårt ! Dom borde ha stannat på dagis, för vuxna beter dom sig fan inte som.  Så, nu ska vi se vad som händer, välkomna till sandlådan för nu ska vi leka !

Kattens fel ?

Min lilla Stella är en mycket snäll och omtänksam katt som väcker mig på morgonen istället för en väckarklocka. Idag väckte hon mig genom att riva mig på benet. Det ser lite halväckligt ut egentligen. Nu har alla golv en blivit tvättade och lite så. Och det var inte jag som gjorde det, haha ! Allting skylls på katten, men det är väl inte kattens fel ?  Gnälla är söt ♥

Blött

Åh, det regnar och det gillar jag verkligen inte ! Men jag har underbara folk i min klass som kör mig till bussen när det regnar så jag slipper bli blöt OCH hinner med en tidigare buss hem ! Underbart !  Och så såg jag på skånefruar när jag kom hem ! Hur roande som helst ! Typ, hej, vi är snart femtio men beter oss som högst tjugofem eller något ! Haha ! Nä, nu ska Stella få kvällmat och jag ska se vad jag ska göra i några timmar nu tills jag ska sova !

Geh

Orkade inte skriva så mycket igår, jag fick hysteriskt ont i tänderna och kunde inte koncentrera mig på någonting ! Tillslut gjorde det ont på ett mer varmt och svidande sätt så då kunde jag somna. Det värsta var att alvedon inte funkade heller. Jag trodde seriöst att jag skulle börja grina efter att ha haft så jävla ont i sex timmar men en timme efter det så ändrades ju smärtan ! Någon skönare har jag inte vart med om på länge.  Nu ska jag gå ut med lilla hund, han kollar på mig med sina ledsna ögon ♥

AJ

Nu har jag varit hos tandläkaren ! Jävlar vad ont jag har i tänderna nu ! Är helt öm... Men hon tog bort lite tandsten och polerade mina små nötter, trevligt. Och den tjugoåttonde ska jag tillbaka, för att jag har ett HÅL ! Första gången i mitt liv jag har hål i en tand ! Det som känns skönt är att det är i en visdomstand, och att det är en av dom som har plågat mig mest dom senaste dagarna, den har knuffat och brötat så halva käften har gjort ont ! Så det blir nog att dra ut den för det är ingen idé att laga den. Känns rätt skönt ändå. Och när hon tog bort tandsten så var hon så jävla brutal ! Det gjorde liksom asont ! Så jag hämnades lite genom att gnaga henne lite i ett finger, haha !

Kväll

Som vanligt är jag inte hemma för ens sent, men allt känns bra. Helt okej. Det gick rätt bra idag, jag gjorde inte så farligt klantiga grejer... Nu är jag mest nervös för jag ska till tandläkaren imorgon, dom är fan bra på att ge tider, mycket bättre än sjukvården och inget svammel eller något utan rätt och slätt. Men jag hade hoppats på att få några dagar på mig innan för när jag ska till tandläkaren så blir jag helt besatt av tandborsten ungefär en vecka innan ! Haha !

-

illuminatio auxilum est
et rectaratio auxilum est
perspicientia auxilum est
et sapientia auxilum est

at imprudentia exitum est
et pertinacia exitum est
insipientia exitum est
et improbitias exitum est

Usch

Jag har så satans ont i tänderna, haha ! Så imorgon ska jag till herr Tand och kolla upp hur det står till egentligen, visdomständerna gör så satans ont och vill att alla andra tänder ska flytta sig så dom gör också ont, och så har jag kanske hål i en tand, så det är lika bra att fixa allt på en gång känner jag, så nu är det bara att vara nervös och se vad som händer.

-

Folk förändras, folk dör, man tappar kontakten med folk, man får inte plats i folks liv längre. Jag är fullt medveten om det, jag vet att det alltid blir så, men ändå så blir jag lika ledsen varje gång.

har du det mon lissom mig?
jeg kan se du har grædt igen
står du ved en skillevej?
jeg tror, jeg ved hvor vi skal hen
det ville være så let
vi kunne lade som ingenting
hvad nu hvis jeg holdt dig tæt?

og vi ku blive lidt, bare et øjeblik
her i drømmene
men jeg ved jo godt
jeg kan ik' leve med, ville hade mig selv
hvis jeg holdt dig her, du fortjener mer'

ja jeg ved du  du må videre nu
du skal vide du er helt perfekt
baby jeg gir slip 
jeg lader dig flyve 
det på tide du bli'r, du bli'r glad igen

sæt dig ned skat og giv mig lige 2 minutter nu
jeg leder efter
men der findes ingen ord som jeg kan bruge
jeg ved det kommer til at lyde dumt
jeg ved det kommer til at gøre ondt
men jeg skylder dig at være ærlig

og jeg kan ik' leve med
ville hade mig selv

hvis jeg holdt dig her, du fortjener mer'

ja jeg ved du, du må videre nu
du skal vide du er helt perfekt
baby jeg gir slip 
jeg lader dig flyve 
det er på tide du bli'r, bli'r glad igen

det er ikke nogens fejl
lov mig du ik' ændrer dig
jeg ved at du en dag vil finde lykken 

ja jeg ved du, ja jeg ved, du må videre nu, du må videre nu
du skal vide du er helt perfekt
baby jeg gir slip, jeg gi'r slip
jeg lader dig flyve, lader dig flyve
det er på tide du bli'r, du bli'r glad igen

ja jeg ved du, ja jeg ved, du må videre nu, du må videre nu
du skal vide du er helt perfekt
baby jeg gir slip, jeg gi'r slip
jeg lader dig flyve, lader dig flyve
det er på tide du blir, du blir glad igen

Ingen soffa

Det blev ingen soffa till mig, dom svarade inte så vi åkte direkt hem efter att ha hämtat skåpen. Eller ja, inte helt direkt, vi stannade och handlade. Jag köpte brun-utan-cancer, eller ja.. Sol egentligen men ja... Stella blev glad när jag kom hem och snart ska jag tillbringa en helkväll med Anders, Göran och Ove igen, haha !  Åh vad jag inte har något liv. Tjockis.

Söndag

Idag vaknade jag av att det luktade kaffe, och jag har den senaste månade blivit en riktig kaffekärring, sedan gick jag ut och grejade lite och när jag kom in igen så fanns det mer kaffe och BULLAR ! Det går egentligen emot detdär med att jag ska äta nyttigt men någongång måste man få något tänkte jag !  Jag har ju slutat dricka cola, så nu har jag landat på att dricka apelsinjuice istället för cola, det är rätt stort för mig !  Idag ska jag kanske ut på en liten road tripp och kolla på möbler, fast det är två grejer so ska kollas på och den ena är till mig ! Soffa blir det alltså ! En röd, det blir ju kalas, tycker jag i alla fall...

-

Cause either you're my best friend or you ain't

Hysteriskt

Jag har kommit fram till att jag nog hatar mig mest av allt. För allt jag gjort och utsatt migsjälv för.

Tänker

Just nu tänker jag jättemycket, och det är så mycket jag egentligen vill skriva här men som jag väljer att ändå inte skriva, jag kan skriva om mitt hat och min glädje här. Men saker som gör mig ledsen och förvirrad eller osäker kan jag inte skriva. Det känns för... Öppet, vem som helst kan ju läsa det.  Men ja. Jag saknar dig.

Hemma

Haha, kass uppdatering, men så går det ibland. Nu har jag i alla fall kommit hem och överlevt och allt ihop. Trevligt att sova i en fåtölj och vakna av ett ashögt tjejskrik ! Nej. Imorgon ska jag kanske kolla på en soffa, för det känns som något jag borde göra.

Haha

Här är det som jag har skrattat åt i tre timmar idag ! Om och om igen !

http://www.youtube.com/watch?v=BFvUgxaSlaw

Dunder å snus, å lurviga luder

Jag är så duktig, idag hat jag tvättat, diskat och gjort middag till mina föräldrar så att den bara är att värma när dom kommer hem, jag har gått två långa promenader med hunden. Jag känner mig helt... Tom. Jag känner mig ensam så jag försöker göra saker så tiden ska gå så jag kan sova. Så att tiden ska gå fortare. Jag ska snart dammsuga också. Mitt öga känns bättre nu, vila och ögondroppar är grejen. Fyfan. Hade tänkt gå en promenad till med hunden men det regnar så den blir nog inte lika lång. Åh, vad tråkigt. Jag vill ha något att göra.

Sweet little girly, She is so flirty
Fly the hilarious kind
Flashes her eyes and showing her thighs
Teasing the boys all the time
She's comming at me, tryin’ to schaft me
In for a roll in the hay, just to be teasing
This is what i have to say

Do you wanna see my Totempåle
Then forget the things that you’ve been told
Maybe i’m a little bit to old
But i still can be so strong involved
If you wanna play that game with me, You can bet that i can score
I can really show some dirty tricks
That you never seen before
If you wanna see my Totempåle, Just come in and close the door

Sweet little girly, always so flirty
Turned out to be kind of shy
She told me no cause she had to go
She said she was just passing by
Now every evening some guys are screaming
And howling out side of my door
Laughing and singing something that i’ve heard before

Do you wanna se my totempåle
Then forget the things that you’ve been told
Maybe i’m a little bit to old
But i still can be so strong involved
If you wanna play that game with me, you can bet that i can score
I can really show some dirty tricks
That you never seen before
If you wanna see my totempåle, Just come in and close the door

If you wanna see my totempåle just come in and close the door
So if you wanna see my totempåle just come in and close the dooooooooor !!

Geh

Har fortfarande lika ont överallt, utom i ögat som gör ännu mer ont än igår ! Det är en pulserande smärta och ibland så bara rinner tårarna helt okontrollerat. Jätte obehagligt. Och eftersom det brände i ögonvrån eller vad det heter så ska givetvis hela ögat bli irriterat så hela ögat är rött och gör ont. Fyhelvete, skär ut mitt öga någon ?

Ont

Jag har ont överallt, jag har lust att slänga mig framför ett tåg eller något. Jag vill typ inte vakna imorgon för jag vet att jag kommer ha ont då med. Fyfan. Blev ju inte bättre av att jag brände mig precis under och i ögonvrån, den fram mor näsan, förut idag. Fy helvete. Nä, nu ska jag sova och hoppas att mitt öga inte växer ihop inatt eller något. Eller så hoppas jag det så att jag har en anledning att ta livet av mig typ. Skjut mig.

Vadfan

Verkligen så... Jag har beställt en ny telefon och grejer, hur galet som helst eftersom det inte är något fel på den jag har nu... Men nu har jag kontantkort och ska byta til abonnemang, förutom att telefonen kostar så förutom dom tvåhundra telefonen kostar i månaden så tjänar jag en krona... På något mysiskt sätt... Eller ja, det beror ju på, men jag jag ringer typ ingen annan än mamma och det skulle vara gratis att ringa henne och gratis sms till alla... Så det verkar som att jag kommer tjäna på det... En hel krona, haha !

Ont

Jag har ont överallt, ryggen, axlarna, benen, käkarna, ja det tar aldrig slut typ. Jag vill egentligen lägga mig i sängen och inte röra mig mer. Men det är bara idag kvar, sedan är jag ledig tre dagar. Dammsuga behöver jag göra, det ska jag göra imorgon och strax ska jag gå upp och kolla på bilder på en soffa och se om jag vill ha den. Låter bra.

Stolle

Jag har kommit hem och så var jag jätte sugen på juice, och vad har jag om inte fyra liter juice ? Haha. Idag har jag varit på överby, jag körde dit, helt galet ! Jag fattade verkligen inte vart jag skulle ta vägen ibland ! Men det gick bra. Jag hittade inga kläder, men jag köpte ringar och halsband så nu har jag det i alla fall ! Stella har kvällens sista idiotryck och springer fram och tillbaka på golvet, bra att hon tröttar ut sig själv. Hon har vartit jätte duktig och låtit mig sova fyra hela nätter i rad nu, lite gnäll på kvällen och hon väcker mig tidigt men det är skönt att få sova utan att bli väckt. Nu ska jag dricka upp min juice och bygga ihop min rosa sopborste med skyffel som jag fick förut ! ♥

Iordning

Nu ska jag göra mig iordning sedan ska jag iväg och göra lite grejer innan skolan. Ska bli kul att göra något annat än att sitta hemma. Tänkte kolla på lite kläder och så, det är alltid kul... Tror jag.

Äcklig

Sluta säg så. Jag ska fan hugga av mig armen, då ska du få se på äcklig.

It's Tricky

Någon dag ska jag lägga upp lite bilder tänkte jag, det låter väl inte helt fel ? Har hittat mina nycklar nu i alla fall, vart låg dom ? Jo, i kylskåpet. Bra.

This speech is my recital, I think it's very vital 
To rock a rhyme, that's right on time 
It's Tricky is the title, here we go... 

It's Tricky to rock a rhyme, to rock a rhyme that's right on time 
It's Tricky...it's Tricky Tricky Tricky Tricky 
It's Tricky to rock a rhyme, to rock a rhyme that's right on time 
It's Tricky...Tr-tr-tr-tricky Tricky Trrrrrrrrrrricky 

I met this little girlie, her hair was kinda curly 
Went to her house and bust her out, I had to leave real early 
These girls are really sleazy, all they just say is please me 
Or spend some time and rock a rhyme, I said "It's not that easy" 

It's Tricky to rock a rhyme, to rock a rhyme that's right on time 
It's Tricky...How is it D? It's Tricky Tricky Tricky Trrrrrricky 
It's Tricky to rock a rhyme, to rock a rhyme that's right on time 
It's Tricky...Tricky Tricky Tricky 

In New York the people talk and try to make us rhyme 
They really hawk but we just walk because we have no time 
And in the city it's a pity cause we just can't hide 
Tinted windows don't mean nothin', they know who's inside 

It's Tricky to rock a rhyme, to rock a rhyme that's right on time 
It's Tricky...How is it D? Tricky Tricky Tricky Tricky 
It's Tricky to rock a rhyme, to rock a rhyme that's right on time 
It's Tricky...Tricky Tricky Tricky Tricky huh! 

When I wake up people take up mostly all of my time 
I'm not singin', phone keep ringin' cause I make up a rhyme 
I'm not braggin', people naggin' cause they think I'm a star 
Always tearin' what I'm wearin', I think they're goin' too far 
A girl named Carol follows Daryll every gig we play 
Then D dissed her and dismissed her, now she's jockin' Jay 
I ain't lyin', girls be cryin' cause I'm on TV 
They even bother my poor father cos he's down with me 

It's Tricky to rock a rhyme, to rock a rhyme that's right on time 
It's Tricky...How is it? Tricky Tricky Tricky Tricky 
It's Tricky to rock a rhyme, to rock a rhyme that's right on time 
It's Tricky...Tr-tr-tr-tr-tr-tricky Tr-Tr-Tr-Tricky Tr-tr-tr... 

We are not thugs we don't use drugs but you assume on your own 
They offer coke and lots of dope but we just leave it alone 
It's like that y'all y'all, but we don't quit 
You keep on rock! shock!
Cause this is it...

Kliar

Jävlar vad det kliar på min rygg ! Självklart så att man inte når att klia också, jag blir knäpp !  Hunden mår helt okej idag, och är bara lite trött, vad var felet ? Jo, han kanske inte borde äta upp kattens leksaker. Men vad vet jag. Jag är i alla fall glad att det inte var något värre ! Fyfan. Imorgon ska jag åka iväg en sväng på dagen, det känns bra att göra något annat än att sitta hemma hela dagen noch vara i skolan på kvällen, jag träffar liksom knappt någon som jag känner längre. Känns bra och så. Men igår träffade jag Fimpis en liten stund i alla fall. Trevligt.

Sjukling

Stackars lilla Klunsen är sjuk, han har spytt upp allt han har ätit idag och är helt trött och orkar ingenting. Är han inte bättre imorgon så stannar jag hemma från skolan gissar jag på, han och Gnälla är som mina små barn typ, deras hälsa går faktiskt före min. Antar att det blir så när man gillar någon tillräckligt mycket. Han har i alla fall varit ute på sista promenaden nu, förutom nattpromenaden då men den går inte jag med honom, så jag hoppas att han kan sova i alla fall, han låg i mitt knä förut och var helt väck, jag blev helt ledsen när han låg där, för han brukar aldrig ligga i knät frivilligt annars. Menmen, jag får tänka positivt, har frälst honom från katten i alla fall, någon lyx ska han ha när han är sjuk. Förövrigt så gillar Gnälla kyckling.

Spyspyspy

Hunden är äcklig och spyr överallt, stackarn. Katten var snäll och lät mig sova en hel natt och jag måste skynda mig till bussen !

Mutant

Har vart ute och grejat hela dagen, svetsat lite, burit ved, städat i garaget och börjat städa lite runt huset, hittade en hink med vatten som jag hällde ut och i den låg en död, rutten mus täckt av alger som jag petade på med skon till något brunt åkte ur den, sedan fick jag knepiga känslor och tyckte synd om den och skulle spola av den algerna tänkte jag. Tänkt och gjort, jag började spola och då åkte skinnet av den ! Hur vidrigt som helst ! Kunde nästan inte vart äckligare ! Den såg ut som en mutant från jävligt långt bort !  Så nu går jag runt och har kväljningar och mår jävligt illa, så äcklad blev jag ! Jag vill inte ens gå till den sidan av huset nu för då kanske jag ser den ! Fyfan.

Mammig

Gnälla har varit jätte mammig hela natten och kurrat och haft sig, lite jobbigt, jag försökte sova men hon ville ju vara gosig. Nu ligger hon och snuttar på hunden och hunden fattar ingenting. Gulligt.

Geh

Lite skönt att vara hemma, förutom att jag kom hem och inte hade några nycklar, så jag kom inte in så jag fick sitta ute och vänta tills någon kom hem och låste upp, bra av mig !  Känner att det är en grej som jag verkligen måste göra NU men det går inte så jag får vänta. Gnälla har fått sin kvällsmat nu och nu får hon en hel skiva skinka istället för en halv ! Hon har blivit så stor ! Nu kom huvudvärken som en stor smäll i skallen, det får nog bli att pallra sig i säng för jag är så trött att jag skulle kunna somna när som helst nu.

Sådärja

Nu har jag vart hemma och matat gnället och lite så och nu ska jag åka igen ! Känns skönt att inte sitta hemma ikväll !

Wah

Idag har jag vart och kollat hur det ser ut där mina kusiner och min moster bor nu, det jag fick höra om grannarna var ju sjukt kul ! En av dom hade tydligen ätit kakor som hon hittat i en sopsäck som skulle slängas och sådant !  Helt sjukt vad det finns för folk egentligen ! Och så har jag ju kört både dit och hem och runt omkring och lite så, så jag har kört bil i några timmar idag, det är ju med trevligt och så. Nu är jag jätte sugen på mörk choklad och film, men jag har ingen choklad och ingen film jag vill se så det går ju inte.

Pretty Belinda

Ja, och så var man vaken igen, och här sitter jag med frukost och är egentligen inte hungrig alls, som vanligt. Men jag är jätte sugen på mörk choklad ! Typ, vart kom det ifrån !? Jaja, nu ska jag äta klart och sedan göra mig iordning...

Geh

Näe, nu har jag vart uppe och grejat lite och egentligen är jag sjukt sugen på något, men jag ska gå och lägga mig istället, för att inte tristess äta, för jag är egentligen inte hungrig. Jag har dom senaste dagarna provat att bara äta så mycket som jag behöver och vare sig mer eller mindre, jag mår faktiskt ganska bra av det men jag blir sugen på att äta för att jag har tråkigt, en ovana jag har, jag har alltid ätit något när jag har haft lite halvtråkigt och vart lite småsugen, det är ju inte så bra kanske. Men nu när jag har hållt mig till det jag behöver så har jag faktiskt blivit ordentligt trött på kvällarna och det är ganska skönt. Jag går ju inte på någon direkt diet, men det kan vara kul att prova nya vanor och se hur man mår av det. Jag tänker helt klart försöka hålla mig till det här men jag tänker skämma bort mig själv ibland, tillexempel om man ser på film eller så. Kan ju säga så enkelt som att jag ska försöka hålla mig till att äta nyttigare från och med nu när jag märkt, inte bara hur bra min kropp mår av det och hur skönt det är att vara riktigt trött på kvällen, utan hur mycket bättre jag mår i största allmänhet, jag är mycket gladare och uppskattar mig själv mer !  Hur bra som helst, eller ?

Hemma

Nu är jag hemma och har gått sista dagen i skolan den här veckan, skönt ! Vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen men det löser sig nog. Gnälla har ett nytt intresse, nämligen ta en av sina leksaker och lägga den i pappas sko och sedan försöka få upp den igen, smart kisse det där. Verkligen. Hon är för smart för sitt eget bästa, och en riktig utbrytarkung också. Hon hade halsband på sig för första gången idag, det uppskattade hon inte alls, hon tog sig ur det tre gånger på ungefär tio minuter. För övrigt så faschinerades jag av en gubbe på bussen som var skitarg och skitfull och försökte betala på bussen med ett vanligt kvitto, ett sådant man får när man har köpt något i en affär, haha !  Och så är jag sjukt trött på hur jag ser ut, jag vill verkligen ändra något, men vad ?

Det värsta av allt

Längst där bak i nattvagnen, sitter jag och längtar hem.
Min tro, mitt hopp har åkt på spö. Därute faller gula löv.
Vadfan ska man med kärlek till? Det blir ju aldrig som man vill.
Vadfan ska man med känslor till? Dom gör ju ändå som dom vill.

Jag viker ihop ditt avskedsbrev, nu vill jag ha dig ännu mer.
Men du och han, ska börja om. Och du och jag, det var en gång.
Du betyder allt för mig, men jag är ingenting för dig.
Kärlek är som nikotin, kärlek är som nikotin.

Åh. Jag önskar att du ljög, för det enda som är sant är det värsta av allt.
Åh. Jag önskar att du ljög, för det enda som är sant är det värsta av allt.

Jag passar inte in nånstans, allting är så fult och falskt.
Jag kunde varit stor och stark, nu är jag bara, inget alls.
Vadfan ska man med kärlek till? Det blir ju aldrig som man vill.
Vadfan ska man med känslor till? Dom gör ju ändå som dom vill.

Runt mig sitter folk och ler, det verkar som om alla vet.
Att jag är lämnad ensam kvar, vid nästa hållplats går jag av.
Du betyder allt för mig, men jag är ingenting för dig.
Kärlek är som nikotin, kärlek är som nikotin.

Åh. Jag önskar att du ljög, för det enda som är sant är det värsta av allt.
Åh. Jag önskar att du ljög, för det enda som är sant är det värsta av allt.

Åh, jag önskar att du ljög.

Åh, jag önskar att du ljög

Oouh

Jag kom på att en dag kommer Gnälla bli stor och lugna ner sig och jag kommer aldrig få uppleva hennes busiga dagar igen, det känns sorgligt och skönt på samma gång, skönt för att jag kommer få sova ifred men hemskt för att hon aldrig kommer vara liten och busig igen. Jaja, jag ska snart göra mig iordning och åka till skolan för sista dagen den här veckan. Imorgon ska jag till stallet och tänkte greja lite mer med Ladis än vanligt, hon har för övrigt blivit pensionerad nu, hon kommer bara kunna promenadridas men det känns skönt att hon får vara kvar i alla fall. Jag ska tydligen ge henne medicin också ! Och hon gillar det tydligen inte så hon skvätter ut det mesta ! Läskigt, en vanlig spruta är inte så svår att ge egentligen, men en i munnen på en häst som dreglar ut det igen känns av någon anledning väldigt nervöst. Haha, jag får väl se hur det går, det kanske går hur bra som helst, det får jag se, men jag har blivit förvarnad för att hon skvätter mycket i alla fall.

Sova

Jag vill egentligen bara sova men det är lite svårt när man har en hyperaktiv Gnälla som har kommit på att man kan krypa in i påslakanet och sedan hoppa på mig. Jaja, igår började allt av någon anledning kännas hur bra som helst vid tio över sju, helt plötsligt, helt sjukt, vadå slå om plötsligt typ, men känslan håller i sig ännu så då får det vara så.  Näe, nu ska jag ge Gnälla frukost.

Hemma igen

Jag åkte hem igen emellan, ska alltså åka igen om en timme men jag har gett Gnälla lunch och tacksam som hon var så körde hon in två klor i min hand så det gör asont men det blöder inte. Snällt eller något. Har för övrigt helt lagt ner mitt cola drickande, det är bara någongång ibland som jag dricker cola nu, istället dricker jag mjölk eller apelsinsaft, det känns bra. Nä, jag ska väl försöka mig på att göra något vettigt kanske.

Fomma

Gnälla är mer en Fomma nu på morgonen, hon springer runt och är helt hyper ! Jag är mer halvdöd och vill bara somna om, men jag ska iväg om en timme så det är ju lite dumt. Och så kommer jag inte ha något att göra mellan elva och fyra idag, det känns ju bra och så. Jag har egentligen jätte lust att sjukanmäla mig men jag vill inte ha någon frånvaro så. Men det är bara imorgon kvar sedan är jag ledig tre dagar, väldigt skönt. Nä, nu ska jag ge Gnälla frukost och bära upp tvätt och göra mig iordning.

RSS 2.0